Familie Meiland schittert in matchende outfits bij het Gouden Televizier-gala

Familie Meiland schittert in matchende outfits bij het Gouden Televizier-gala

Familie <em>Meiland</em> schittert in matchende outfits bij het <em>Gouden Televizier-gala</em> Vanavond (9 oktober) vindt het Gouden Televizier-gala plaats in Amsterdam. De familie Meiland is ook van de partij en ze stralen op de rode loper. Ze zijn genomineerd met hun realityserie Chateau Meiland. In matchende outfits zien ze er schitterend uit. "We zijn helemaal niet nerveus" Bekijk hierboven het hele interview met de familie Meiland Voorbeschouwing Gouden Televizier-Ring: "Chateau Meiland gaat winnen" Bekijk deze video » Dennis Weening vindt het "een beetje awkward" om naar Televizier-Ring Gala te gaan Bekijk deze video » Wilfred Genee belt met Martien Meiland: "Je maakt ons helemaal kapot, Martien!" Bekijk deze video » De genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring kijken uit naar de avond Bekijk deze video »
Entertainment :
Familie Meiland schittert in matchende outfits bij het Gouden Televizier-gala

Vanavond (9 oktober) vindt het Gouden Televizier-gala plaats in Amsterdam. De familie Meiland is ook van de partij en ze stralen op de rode loper. Ze zijn genomineerd met hun realityserie Chateau Meiland. In matchende outfits zien ze er schitterend uit. "We zijn helemaal niet nerveus"

Bekijk hierboven het hele interview met de familie Meiland

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Familie Meiland schittert in matchende outfits bij het Gouden Televizier-gala of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV