Radio-dj Howard Stern gelooft zijn ogen niet: "Iedereen in Californië is high!"

Radio-dj Howard Stern gelooft zijn ogen niet: "Iedereen in Californië is high!"

Radio-dj <em>Howard Stern</em> gelooft zijn ogen niet: &quot;Iedereen in Californië is high!&quot; Radio-dj Howard Stern groeide in de jaren negentig uit tot één van de beruchtste en bekendste radiomakers ter wereld. Hij vertelt aan Ellen DeGeneres dat hij in het echte leven maar saai is, en hij verbaast zich dan ook over het wietgebruik in Californië: "Iedereen is high!" Seth Rogen en Snoop DoggToch heeft Stern wel wat ervaring met het roken van marihuana. Toen hij met zijn radioshow verhuisde naar Californië, waar wiet sinds kort gelegaliseerd is, nodigde hij Seth Rogen en Snoop Dogg uit - twee notoire gebruikers. Het illustere duo vertelde Stern en zijn personeel alle ins en outs over het gebruik van wiet: "Het was net The Voice. Zij draaiden zich om in hun stoel, waren de coaches, en iedereen werd high." Bekijk het hilarische interview met Howard Stern hierboven. Brad Pitt zet show van Ellen DeGeneres op zijn kop vanuit het publiek Bekijk deze video » Demi Moore was 'verslaafd' aan Ashton Kutcher en stemde daarom in met trio's Bekijk deze video » Nicole Scherzinger gaat naar de sportschool om te twerken Bekijk deze video »
Entertainment :
Radio-dj Howard Stern gelooft zijn ogen niet: "Iedereen in Californië is high!"

Radio-dj Howard Stern groeide in de jaren negentig uit tot één van de beruchtste en bekendste radiomakers ter wereld. Hij vertelt aan Ellen DeGeneres dat hij in het echte leven maar saai is, en hij verbaast zich dan ook over het wietgebruik in Californië: "Iedereen is high!"

Seth Rogen en Snoop Dogg
Toch heeft Stern wel wat ervaring met het roken van marihuana. Toen hij met zijn radioshow verhuisde naar Californië, waar wiet sinds kort gelegaliseerd is, nodigde hij Seth Rogen en Snoop Dogg uit - twee notoire gebruikers. Het illustere duo vertelde Stern en zijn personeel alle ins en outs over het gebruik van wiet: "Het was net The Voice. Zij draaiden zich om in hun stoel, waren de coaches, en iedereen werd high."

Bekijk het hilarische interview met Howard Stern hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Radio-dj Howard Stern gelooft zijn ogen niet: "Iedereen in Californië is high!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV