Nabeschouwing Formule 1 GP van Japan: "Leclerc deed hetzelfde als Verstappen"

Nabeschouwing Formule 1 GP van Japan: "Leclerc deed hetzelfde als Verstappen"

Nabeschouwing <em>Formule 1 GP van Japan</em>: &quot;Leclerc deed hetzelfde als Verstappen&quot; Allard Kalff blikt in RTL GP Slipstream terug op het raceweekend in Japan, samen met Kees van de Grint. Uiteraard komt de crash van Max Verstappen ter sprake, en Van de Grint verkondigt een niet zo populaire mening: "Hij heeft een koekje van eigen deeg gekregen." RampVan de Grint erkent echter wel dat Charles Leclerc de veroorzaker is van de crash, en daarmee de race voor veel kijkers - en uiteraard Max Verstappen zelf - heeft verknald. Toch is Van de Grint van mening dat Verstappen in het verleden regelmatig precies dezelfde acties heeft uitgehaald, en vaak op dezelfde manier heeft verdedigd. Bekijk de nabeschouwing van RTL GP Slipstream hierboven. Formule 1: Max Verstappen valt uit tijdens de GP van Japan Bekijk deze video » Reactie Max Verstappen na uitvallen GP Japan “belachelijk wat er gebeurt” Bekijk deze video » De crash tussen Max Verstappen en Charles Leclerc uitgelegd: wat gebeurde er? Bekijk deze video »
Formule 1 :
Nabeschouwing Formule 1 GP van Japan: "Leclerc deed hetzelfde als Verstappen"

Allard Kalff blikt in RTL GP Slipstream terug op het raceweekend in Japan, samen met Kees van de Grint. Uiteraard komt de crash van Max Verstappen ter sprake, en Van de Grint verkondigt een niet zo populaire mening: "Hij heeft een koekje van eigen deeg gekregen."

Ramp
Van de Grint erkent echter wel dat Charles Leclerc de veroorzaker is van de crash, en daarmee de race voor veel kijkers - en uiteraard Max Verstappen zelf - heeft verknald. Toch is Van de Grint van mening dat Verstappen in het verleden regelmatig precies dezelfde acties heeft uitgehaald, en vaak op dezelfde manier heeft verdedigd.

Bekijk de nabeschouwing van RTL GP Slipstream hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nabeschouwing Formule 1 GP van Japan: "Leclerc deed hetzelfde als Verstappen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV