Samenvatting FC Utrecht - PSV

Samenvatting FC Utrecht - PSV

Samenvatting FC Utrecht - PSV Alle hoogtepunten FC Utrecht - PSV Samenvatting FC Utrecht - PSV Bekijk deze video » PSV - FC Utrecht: Indrukwekkend applaus voor Mo Ihattaren Bekijk deze video » FC Utrecht - PSV 1-0 door Sander van der Streek Bekijk deze video » FC Utrecht - PSV 2-0 door Adam Maher Bekijk deze video » FC Utrecht - PSV 3-0 door Sean Klaiber Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en FC Utrecht in de tiende speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing FC Utrecht - PSV Op zaterdag 19 oktober speelt PSV de Eredivisiewedstrijd tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in de Galgenwaard. De wedstrijd begint om 20.45 uur en staat onder leiding van Danny Makkelie. PSVDe Eindhovenaren hebben dit seizoen voorlopig weinig te klagen. Zowel in nationaal- als in Europees verband wint PSV de meeste wedstrijden zonder al te veel worstelingen. In de eredivisie zullen de Brabanders met Ajax moeten strijden om de titel. FC UtrechtDe club uit Utrecht presteert dit seizoen tot dusver naar zijn mogelijkheden. Er zijn dan ook de nodige zaken die nog kunnen worden verbeterd, maar de Domstedelingen staan na negen duels op een prima puntenaantal van veertien. EredivisieIn de tiende speelronde van de Eredivisie speelt Ajax tegen RKC Waalwijk, gaat PSV op bezoek bij FC Utrecht en komt Heracles naar Rotterdam voor een wedstrijd in de Kuip. Opstelling PSVZoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Sadilek; Rosario, Hendrix; Bergwijn, Ihattaren, Bruma, Malen. Opstelling FC UtrechtPaes; Klaiber, Janssen, Hoogma, Van der Maarel; Maher, Ramselaar, Van de Streek, Gustafson; Kerk, Dalmau. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en FC Utrecht in de Eredivisie.
Voetbal :

Alle hoogtepunten FC Utrecht - PSV


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en FC Utrecht in de tiende speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing FC Utrecht - PSV

Op zaterdag 19 oktober speelt PSV de Eredivisiewedstrijd tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in de Galgenwaard. De wedstrijd begint om 20.45 uur en staat onder leiding van Danny Makkelie.

PSV
De Eindhovenaren hebben dit seizoen voorlopig weinig te klagen. Zowel in nationaal- als in Europees verband wint PSV de meeste wedstrijden zonder al te veel worstelingen. In de eredivisie zullen de Brabanders met Ajax moeten strijden om de titel.

FC Utrecht
De club uit Utrecht presteert dit seizoen tot dusver naar zijn mogelijkheden. Er zijn dan ook de nodige zaken die nog kunnen worden verbeterd, maar de Domstedelingen staan na negen duels op een prima puntenaantal van veertien.

Eredivisie
In de tiende speelronde van de Eredivisie speelt Ajax tegen RKC Waalwijk, gaat PSV op bezoek bij FC Utrecht en komt Heracles naar Rotterdam voor een wedstrijd in de Kuip.

Opstelling PSV
Zoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Sadilek; Rosario, Hendrix; Bergwijn, Ihattaren, Bruma, Malen.

Opstelling FC Utrecht
Paes; Klaiber, Janssen, Hoogma, Van der Maarel; Maher, Ramselaar, Van de Streek, Gustafson; Kerk, Dalmau.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en FC Utrecht in de Eredivisie.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting FC Utrecht - PSV of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV