Katy Perry’s relaxte ASMR-video Harleys In Hawaii mislukt

Katy Perry’s relaxte ASMR-video Harleys In Hawaii mislukt

Katy Perry’s relaxte ASMR-video Harleys In Hawaii mislukt ASMR-video’s zijn echt een trend en ook Katy Perry heeft deze ontdekt. In een hilarische video fluistert de zangeres de tekst van haar single Harleys In Hawaii, om de kijkers te laten ontspannen. Maar aangezien ze deze relaxte video opneemt in een werkplaats voor motoren, gaat het niet helemaal zoals gepland… Bekijk de ASMR-video van Katy Perry hierboven. Opnieuw beschuldigingen aan adres Katy Perry Bekijk deze video » K3 beschuldigd van plagiaat: nieuw nummer lijkt veel op Katy Perry Bekijk deze video »
Entertainment :
Katy Perry’s relaxte ASMR-video Harleys In Hawaii mislukt

ASMR-video’s zijn echt een trend en ook Katy Perry heeft deze ontdekt. In een hilarische video fluistert de zangeres de tekst van haar single Harleys In Hawaii, om de kijkers te laten ontspannen. Maar aangezien ze deze relaxte video opneemt in een werkplaats voor motoren, gaat het niet helemaal zoals gepland…

Bekijk de ASMR-video van Katy Perry hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Katy Perry’s relaxte ASMR-video Harleys In Hawaii mislukt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV