Natasja Froger in nieuw programma Voor hetzelfde geld

Natasja Froger in nieuw programma Voor hetzelfde geld

Natasja Froger in nieuw programma Voor hetzelfde geld Presentatrice Natasja Froger keert op maandag 4 november terug met Voor hetzelfde geld. In dit RTL4-programma geeft ze mensen die erover twijfelen om de stad te verlaten de kans om een tijdje in een dorp te wonen. Is het wel wat voor hen? Meer vierkante metersDe mensen die meedoen aan Voor hetzelfde geld krijgen in één dag drie woningen door het hele land te zien, die voor hen zijn uitgezocht door makelaar Debbie Mels. De prijzen zijn afgestemd op hun huidige budget, maar op het platteland krijg je veel meer vierkante meters voor je geld. Na de bezichtigingen kiezen de deelnemers één huis uit, waar ze een week zullen proefwonen. Het nieuwe programma Voor hetzelfde geld is vanaf maandag 4 november wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Voor hetzelfde geld terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Natasja Froger in nieuw programma Voor hetzelfde geld

Presentatrice Natasja Froger keert op maandag 4 november terug met Voor hetzelfde geld. In dit RTL4-programma geeft ze mensen die erover twijfelen om de stad te verlaten de kans om een tijdje in een dorp te wonen. Is het wel wat voor hen?

Meer vierkante meters
De mensen die meedoen aan Voor hetzelfde geld krijgen in één dag drie woningen door het hele land te zien, die voor hen zijn uitgezocht door makelaar Debbie Mels. De prijzen zijn afgestemd op hun huidige budget, maar op het platteland krijg je veel meer vierkante meters voor je geld. Na de bezichtigingen kiezen de deelnemers één huis uit, waar ze een week zullen proefwonen.

Het nieuwe programma Voor hetzelfde geld is vanaf maandag 4 november wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Voor hetzelfde geld terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Natasja Froger in nieuw programma Voor hetzelfde geld of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV