Patty Brard liefdevol onthaald door haar puppies op Ibiza

Patty Brard liefdevol onthaald door haar puppies op Ibiza

<em>Patty Brard</em> liefdevol onthaald door haar puppies op Ibiza Als Patty Brard niet voor tv-klussen in Nederland hoeft te zijn, dan vertoeft ze graag op Ibiza met haar man Antoine van de Vijver en haar hondjes. _PuppylovePatty is momenteel op Ibiza en krijgt heel veel liefde van haar pups: "Is dat jouw mama?", zegt de zangeres tegen de snuffelde puppy's. "Woef woef woef woef! Wat zijn we blij onze mama ook weer bij ons te hebben!", schrijft Patty onder de Instagram video die ze zondag deelt. Bekijk de Instagram video die Patty deelt hierboven. Gordon en Patty Brard werken zich in het zweet in de sportschool Bekijk deze video » Patty Brard gaat samen met Winston Dancing on Ice presenteren Bekijk deze video »
Amusement :
Patty Brard liefdevol onthaald door haar puppies op Ibiza

Als Patty Brard niet voor tv-klussen in Nederland hoeft te zijn, dan vertoeft ze graag op Ibiza met haar man Antoine van de Vijver en haar hondjes.

_Puppylove
Patty is momenteel op Ibiza en krijgt heel veel liefde van haar pups: "Is dat jouw mama?", zegt de zangeres tegen de snuffelde puppy's. "Woef woef woef woef! Wat zijn we blij onze mama ook weer bij ons te hebben!", schrijft Patty onder de Instagram video die ze zondag deelt.

Bekijk de Instagram video die Patty deelt hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Patty Brard liefdevol onthaald door haar puppies op Ibiza of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV