A20 bedekt met suikerbieten door een gekantelde vrachtwagen

A20 bedekt met suikerbieten door een gekantelde vrachtwagen

<em>A20</em> bedekt met suikerbieten door een gekantelde vrachtwagen Vanochtend (9 november) kantelde een vrachtwagen op de A15 bij knooppunt Benelux. In de vrachtwagen zat een lading suikerbieten die na de kanteling de hele weg bedekten. Verkeer wordt omgeleidt via de A16 en A20 terwijl bergers de suikerbieten opruimen. Bekijk hierboven de beelden van de gekantelde vrachtwagen en de suikerbietenravage 39 lijken gevonden in een vrachtwagen op een industrieterrein in Essex Bekijk deze video » Politie onderzoekt of de 39 doden in de vrachtwagen in Grays vluchtelingen waren Bekijk deze video » 39 doden in vrachtwagen Essex waren Chinezen: "Wijst op mensensmokkel" Bekijk deze video » Chauffeurs komen massaal bijeen om verongelukte collega te herdenken Bekijk deze video »
Nieuws :
A20 bedekt met suikerbieten door een gekantelde vrachtwagen

Vanochtend (9 november) kantelde een vrachtwagen op de A15 bij knooppunt Benelux. In de vrachtwagen zat een lading suikerbieten die na de kanteling de hele weg bedekten. Verkeer wordt omgeleidt via de A16 en A20 terwijl bergers de suikerbieten opruimen.

Bekijk hierboven de beelden van de gekantelde vrachtwagen en de suikerbietenravage

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op A20 bedekt met suikerbieten door een gekantelde vrachtwagen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV