Zondag met Lubach gemist? De Canadian Intense en de tabakslobby

Zondag met Lubach gemist? De Canadian Intense en de tabakslobby

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? De <em>Canadian Intense</em> en de <em>tabakslobby</em> De tabaksindustrie heeft er veel baat bij dat sigaretten zo verslavend zijn. Met een sjoemelsigaret kunnen tabaksfabrikanten het wettelijk maximum aan gifstoffen overschrijden. Het RIVM meet hoeveel stoffen een roker binnenkrijgt. Dat doen ze met een ISO-test, maar die werkt niet goed. Er is ook een betere test: de 'Canadian Intense', maar die mag nog niet gebruikt worden. Gelukkig begint er op 1 december een nieuwe EU-commissaris voor volksgezondheid: Stella Kyriakides. Arjen Lubach stuurde haar de volgende tweet: Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv. Grote problemen met soundboard Zondag met Lubach Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Waarom vergat Rutte de informatie over Irak? Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Nieuw gezelschapsspel vergelijkt roetveegpieten met genocide Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Kerken steunen afgebrande kerk in Hoogmade Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? De Canadian Intense en de tabakslobby

De tabaksindustrie heeft er veel baat bij dat sigaretten zo verslavend zijn. Met een sjoemelsigaret kunnen tabaksfabrikanten het wettelijk maximum aan gifstoffen overschrijden. Het RIVM meet hoeveel stoffen een roker binnenkrijgt. Dat doen ze met een ISO-test, maar die werkt niet goed.

Er is ook een betere test: de 'Canadian Intense', maar die mag nog niet gebruikt worden. Gelukkig begint er op 1 december een nieuwe EU-commissaris voor volksgezondheid: Stella Kyriakides. Arjen Lubach stuurde haar de volgende tweet:

Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? De Canadian Intense en de tabakslobby of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen