Ewout ziet arrestatie met getrokken pistolen: "Mijn hart zit in m'n keel"

Ewout ziet arrestatie met getrokken pistolen: "Mijn hart zit in m'n keel"

<em>Ewout</em> ziet arrestatie met getrokken pistolen: &quot;Mijn hart zit in m'n keel&quot; Het werk van de politie is erg heftig en Ewout Genemans weet daar alles van. De presentator volgt voor zijn nieuwe programma Bureau Burgwallen het team van Bureau Burgwallen en is getuige van een arrestatie met getrokken pistolen in hartje Amsterdam. De politie laat niets aan het toeval over in Bureau Burgwallen. Ewout ziet met eigen ogen hoe heftig arrestaties eraan toe gaan in het centrum van Amsterdam. Bekijk hierboven de beelden van een arrestatie met getrokken wapens. Het programma Bureau Burgwallen is elke maandag om 21:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de fragmenten van Bureau Burgwallen terugkijken via Gids.tv Ewout Genemans liep mee met de politie voor Bureau Burgwallen: "Dit kwam wel even binnen" Bekijk deze video » Ewout Genemans totaal van slag door razendsnelle arrestatie Bekijk deze video » Ewout Genemans overvallen voor zijn woning in Amsterdam: "Schrammen en blauwe plekken" Bekijk deze video »
TV :
Ewout ziet arrestatie met getrokken pistolen: "Mijn hart zit in m'n keel"

Het werk van de politie is erg heftig en Ewout Genemans weet daar alles van. De presentator volgt voor zijn nieuwe programma Bureau Burgwallen het team van Bureau Burgwallen en is getuige van een arrestatie met getrokken pistolen in hartje Amsterdam.

De politie laat niets aan het toeval over in Bureau Burgwallen. Ewout ziet met eigen ogen hoe heftig arrestaties eraan toe gaan in het centrum van Amsterdam. Bekijk hierboven de beelden van een arrestatie met getrokken wapens.

Het programma Bureau Burgwallen is elke maandag om 21:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de fragmenten van Bureau Burgwallen terugkijken via Gids.tv

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bureau Burgwallen
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ewout ziet arrestatie met getrokken pistolen: "Mijn hart zit in m'n keel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen