Thierry Baudet: Volgelingen prediker Abou Hafs zijn vijanden, moet je uitzetten

Thierry Baudet: Volgelingen prediker Abou Hafs zijn vijanden, moet je uitzetten

<em>Thierry Baudet</em>: Volgelingen prediker Abou Hafs zijn vijanden, moet je uitzetten Thierry Baudet is niet te spreken over volgelingen van de omstreden islamitische prediker Abou Hafs, die een inzamelingsactie voor hem zijn begonnen. Hafs zou IS financieel hebben gesteund en Baudet ziet zijn volgelingen daarom graag vertrekken. “Het zijn gewoon tegenstanders, vijanden. Dus die moet je niet Nederland binnenhalen. En als je ze toch binnen hebt moet je ze vastzetten of beter nog: gewoon uitzetten.” Bekijk het hele fragment met Thierry Baudet in Goedemorgen Nederland in de video hierboven. Thierry Baudet haalt uit naar leraren: "Er moet een cultuuromslag plaatsvinden" Bekijk deze video » Thierry Baudet: ‘Stikstof is een verzonnen probleem!’ Bekijk deze video »
Politiek :
Thierry Baudet: Volgelingen prediker Abou Hafs zijn vijanden, moet je uitzetten

Thierry Baudet is niet te spreken over volgelingen van de omstreden islamitische prediker Abou Hafs, die een inzamelingsactie voor hem zijn begonnen. Hafs zou IS financieel hebben gesteund en Baudet ziet zijn volgelingen daarom graag vertrekken. “Het zijn gewoon tegenstanders, vijanden. Dus die moet je niet Nederland binnenhalen. En als je ze toch binnen hebt moet je ze vastzetten of beter nog: gewoon uitzetten.”

Bekijk het hele fragment met Thierry Baudet in Goedemorgen Nederland in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet: Volgelingen prediker Abou Hafs zijn vijanden, moet je uitzetten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV