André Hazes op 538: "Ik ga Privé aanpakken vanwege cover. Het is echt schofterig."

André Hazes op 538: "Ik ga Privé aanpakken vanwege cover. Het is echt schofterig."

<em>André Hazes</em> op 538: &quot;Ik ga <em>Privé</em> aanpakken vanwege cover. Het is echt schofterig.&quot; André Hazes is niet te spreken over de cover van weekblad Privé, die deze week zijn zoontje op de cover zette met daarbij de tekst: "Kleine jongen, hoe leg je hem dit uit?". Hij praat erover in de ochtendshow van Frank Dane: "Ik vind het echt schofterig." Heel boosGaat de zanger hier wat aan doen? "Ik denk het wel. Dat kan gewoon niet zomaar." Hij laat weten dat het hem niets uitmaakt in welke vorm ze hem zelf op de cover zetten maar wat zijn zoontje betreft denkt hij daar heel anders over: "Maar dat kind jongen. Daar was ik echt heel boos om." Bekijk het fragment van Radio538 hierboven. Bekijk ook Bn'ers zijn woest op cover Privé door misbruiken André Hazes Jr Bekijk deze video » André Hazes vertelt hoe hij Bridget versierde: "Ik wilde haar zien" Bekijk deze video »
Show :
André Hazes op 538: "Ik ga Privé aanpakken vanwege cover. Het is echt schofterig."

André Hazes is niet te spreken over de cover van weekblad Privé, die deze week zijn zoontje op de cover zette met daarbij de tekst: "Kleine jongen, hoe leg je hem dit uit?". Hij praat erover in de ochtendshow van Frank Dane: "Ik vind het echt schofterig."

Heel boos
Gaat de zanger hier wat aan doen? "Ik denk het wel. Dat kan gewoon niet zomaar." Hij laat weten dat het hem niets uitmaakt in welke vorm ze hem zelf op de cover zetten maar wat zijn zoontje betreft denkt hij daar heel anders over: "Maar dat kind jongen. Daar was ik echt heel boos om." Bekijk het fragment van Radio538 hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Hazes op 538: "Ik ga Privé aanpakken vanwege cover. Het is echt schofterig." of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV