Trailer nieuwe natuurserie Serengeti op NPO 1

Trailer nieuwe natuurserie Serengeti op NPO 1

Trailer nieuwe natuurserie <em>Serengeti</em> op NPO 1 Vanaf vrijdag 22 november is de nieuwe natuurdocumentaire Serengeti te zien op NPO 1. De zesdelige BBC-serie is opnieuw ingesproken door Peter Drost, die ook eerdere BBC-natuurdocu's in het Nederlands insprak. Vele voorgangers werden een grote hit met veel kijkers. Dit keer wordt een groep savannedieren in het hart van Afrika een jaar lang gevolgd. Bekijk de trailer van Serengeti hierboven. Serengeti is vanaf vrijdag 22 november wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1 en terug te kijken bij Gids.tv. Trailer natuurserie Seven Worlds One Planet Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer nieuwe natuurserie Serengeti op NPO 1

Vanaf vrijdag 22 november is de nieuwe natuurdocumentaire Serengeti te zien op NPO 1. De zesdelige BBC-serie is opnieuw ingesproken door Peter Drost, die ook eerdere BBC-natuurdocu's in het Nederlands insprak. Vele voorgangers werden een grote hit met veel kijkers. Dit keer wordt een groep savannedieren in het hart van Afrika een jaar lang gevolgd.

Bekijk de trailer van Serengeti hierboven. Serengeti is vanaf vrijdag 22 november wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1 en terug te kijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer nieuwe natuurserie Serengeti op NPO 1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen