Heftige beelden: dode na instorten hangbrug in Frankrijk

Heftige beelden: dode na instorten hangbrug in Frankrijk

Heftige beelden: <em>dode</em> na instorten hangbrug in <em>Frankrijk</em> In de Franse plaats Mirepoix-sur-Tarn is maandag een dode gevallen nadat er een hangbrug over het water instortte. Twee auto's en een vrachtwagen belandden hierdoor in het water van de rivier de Tarn. Naast een dode vielen er ook meerdere gewonden te betreuren. De te zware vrachtwagen zou de oorzaak zijn van het instorten van de brug. Bekijk de heftige beelden hierboven. Nieuwe video instorten Morandi-brug in Genua Bekijk deze video » Brugramp Taiwan: complete brug stort in rivier Bekijk deze video » Glazenwasser waait uit hangbrug in Canada Bekijk deze video »
Buitenland :
Heftige beelden: dode na instorten hangbrug in Frankrijk

In de Franse plaats Mirepoix-sur-Tarn is maandag een dode gevallen nadat er een hangbrug over het water instortte. Twee auto's en een vrachtwagen belandden hierdoor in het water van de rivier de Tarn. Naast een dode vielen er ook meerdere gewonden te betreuren. De te zware vrachtwagen zou de oorzaak zijn van het instorten van de brug.

Bekijk de heftige beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: dode na instorten hangbrug in Frankrijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV