Radar gemist? Schadevergoeding voor gedupeerden Belastingdienst

Radar gemist? Schadevergoeding voor gedupeerden Belastingdienst

<em>Radar gemist?</em> Schadevergoeding voor gedupeerden Belastingdienst Radar praat door over de kindertoeslag-problemen van de Belastingdienst, die veel ouders in financiële problemen bracht. Velen van hen krijgen nu een schadevergoeding. "Het zal nooit de schade verlichten die wij hebben gehad maar het is rechtvaardig", aldus een van de gedupeerden. Bekijk het fragment van Radar hierboven. Radar wordt iedere maandagavond om 20:35 uur uitgezonden op NPO1. Je kunt iedere aflevering en de interessantste fragmenten van Radar terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Radar gemist? Ouders in problemen vanwege kinderopvangtoeslag Bekijk deze video » Loden Radioleeuw 2019: Deze irritante radioreclames zijn genomineerd Bekijk deze video »
TV :
Radar gemist? Schadevergoeding voor gedupeerden Belastingdienst

Radar praat door over de kindertoeslag-problemen van de Belastingdienst, die veel ouders in financiële problemen bracht. Velen van hen krijgen nu een schadevergoeding. "Het zal nooit de schade verlichten die wij hebben gehad maar het is rechtvaardig", aldus een van de gedupeerden. Bekijk het fragment van Radar hierboven.

Radar wordt iedere maandagavond om 20:35 uur uitgezonden op NPO1. Je kunt iedere aflevering en de interessantste fragmenten van Radar terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Radar gemist? Schadevergoeding voor gedupeerden Belastingdienst of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen