Illegale demonstraties veranderen in lichtshows door laserpennen

Illegale demonstraties veranderen in lichtshows door laserpennen

Illegale <em>demonstraties</em> veranderen in lichtshows door <em>laserpennen</em> Door de populairiteit van laserpennen onder demonstranten lijken sommige protesten wel een lichtshow. Vooral in Hongkong, Chili en Irak zijn de pennen populair. In Hongkong worden de pennen gebruikt om beveiligingscamera's met gezichtsherkenning in de war te maken, één student is hier al voor opgepakt. __Bekijk hierboven in een fragment van de NOS hoe de laserpennen gebruikt worden __ Pauw gemist? Advocaat legt uit waarom uispraken Öztürk aanzet tot haat zijn Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Waarom vergat Rutte de informatie over Irak? Bekijk deze video » VVD-Kamerlid Aartsen: "Öztürk (DENK) is kamerlidmaatschap niet waard" Bekijk deze video » Twee bruggen bezet door demonstranten in Bagdad Bekijk deze video »
Nieuws :
Illegale demonstraties veranderen in lichtshows door laserpennen

Door de populairiteit van laserpennen onder demonstranten lijken sommige protesten wel een lichtshow. Vooral in Hongkong, Chili en Irak zijn de pennen populair. In Hongkong worden de pennen gebruikt om beveiligingscamera's met gezichtsherkenning in de war te maken, één student is hier al voor opgepakt.

__Bekijk hierboven in een fragment van de NOS hoe de laserpennen gebruikt worden __

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Illegale demonstraties veranderen in lichtshows door laserpennen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen