Britt Dekker dacht dat het paard van Sinterklaas verdoofd was: "Hij was zo braaf"

Britt Dekker dacht dat het paard van Sinterklaas verdoofd was: "Hij was zo braaf"

Britt Dekker dacht dat het paard van Sinterklaas verdoofd was: "Hij was zo braaf" De Jaarbeurs in Utrecht is dit weekend omgetoverd tot een Sinterklaas-walhalla. Sinterklaas en zijn pieten krijgen hulp van Britt Dekker, K3 en Dieuwertje Blok om duizenden kinderen te vermaken, en dat is best even aanpakken! "Ze hebben hem niet plat gespoten"Britt Dekker vond het gegil van de kinderen moeilijk om aan te horen, het liefst rende ze naar backstage. Ook was ze verbaasd dat het paard van de Sint niet verdoofd was: "Dit paard, ik zag hem, hij was zo braaf, loopt gewoon tussen 8000 man naar het podium. Ik dacht die hebben hem even wat gegeven, maar ik vroeg het aan die eigenaar en ze hebben hem niet plat gespoten", aldus de verwarde Dekker. Bekijk het Shownieuws-fragment over het Sinterklaasfeest in de Jaarbeurs in Utrecht hierboven. Britt Dekker verprutst manen van paard: "Het ziet er niet uit" Bekijk deze video » Opgezadeld met Britt gemist? Schaap geeft Britt Dekker een kopstoot Bekijk deze video » Britt Dekker: ‘Weinig andere presentatoren stoppen voor tv-opnames thermometer in kont van paard’ Bekijk deze video » Opgezadeld met Britt gemist?: Britt heeft boete gehad voor te langzaam rijden Bekijk deze video » Britt Dekker krijgt fantastisch nieuws Bekijk deze video »
Entertainment :
Britt Dekker dacht dat het paard van Sinterklaas verdoofd was: "Hij was zo braaf"

De Jaarbeurs in Utrecht is dit weekend omgetoverd tot een Sinterklaas-walhalla. Sinterklaas en zijn pieten krijgen hulp van Britt Dekker, K3 en Dieuwertje Blok om duizenden kinderen te vermaken, en dat is best even aanpakken!

"Ze hebben hem niet plat gespoten"
Britt Dekker vond het gegil van de kinderen moeilijk om aan te horen, het liefst rende ze naar backstage. Ook was ze verbaasd dat het paard van de Sint niet verdoofd was: "Dit paard, ik zag hem, hij was zo braaf, loopt gewoon tussen 8000 man naar het podium. Ik dacht die hebben hem even wat gegeven, maar ik vroeg het aan die eigenaar en ze hebben hem niet plat gespoten", aldus de verwarde Dekker.

Bekijk het Shownieuws-fragment over het Sinterklaasfeest in de Jaarbeurs in Utrecht hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Britt Dekker dacht dat het paard van Sinterklaas verdoofd was: "Hij was zo braaf" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV