Michael van Gerwen wint Players Championship Finals. Bekijk de samenvatting.

Michael van Gerwen wint Players Championship Finals. Bekijk de samenvatting.

<em>Michael van Gerwen</em> wint Players Championship Finals. Bekijk de samenvatting. Michael van Gerwen heeft zondagavond Gerwyn Price verslagen in de finale van de Players Championship Finals. Het was een vrij moeizame partij voor de Brabander, die uiteindelijk met 11-9 wist te winnen. Van Gerwen pakte hiermee voor de vijfde keer de titel in Minehead, in het Verenigd Koninkrijk. Bekijk de samenvatting van de partij, van RTL Darts, hierboven. Bekijk ook Michael van Gerwen gooit eerste tv-nine-darter van 2019 Bekijk deze video » Thierry Baudet over Van Basten-rel: "Nederlanders hebben erg korte lontjes" Bekijk deze video »
Sport :
Michael van Gerwen wint Players Championship Finals. Bekijk de samenvatting.

Michael van Gerwen heeft zondagavond Gerwyn Price verslagen in de finale van de Players Championship Finals. Het was een vrij moeizame partij voor de Brabander, die uiteindelijk met 11-9 wist te winnen. Van Gerwen pakte hiermee voor de vijfde keer de titel in Minehead, in het Verenigd Koninkrijk. Bekijk de samenvatting van de partij, van RTL Darts, hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Michael van Gerwen wint Players Championship Finals. Bekijk de samenvatting. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen