Laat Tom Hanks een Adolf Hitler-snor staan? "Dat is een Charlie Chaplin-snor, idioot!"

Laat Tom Hanks een Adolf Hitler-snor staan? "Dat is een Charlie Chaplin-snor, idioot!"

Laat <em>Tom Hanks</em> een Adolf Hitler-snor staan? &quot;Dat is een <em>Charlie Chaplin</em>-snor, idioot!&quot; Tom Hanks is op bezoek bij Jimmy Kimmel om te praten over zijn nieuwste film, A Beautiful Day in the Neighborhood (Hanks wordt genoemd als mogelijke Oscarkanshebber). Het gaat echter eerst over de opvallende baard van de acteur: laat hij op een gegeven moment ook een Hitler-snorretje staan? Trailer A Beautiful Day in the Neighborhood Bekijk deze trailer » VorkHanks zegt dat de baard eerst behoorlijk kriebelig was, maar dat hij er nu volledig aan gewend is. Zijn familie wil echter dat het gezichtshaar snel verwijderd wordt, maar Hanks moet het nog even blijven dragen voor een rol. Na die tijd wil hij het echter in stappen weghalen: van Elvis-bakkebaarden tot een brede Burt Reynolds-snor. "En uiteindelijk een Adolf Hitler-snorretje?" vraagt Kimmel zich af. "Dan noem ik het een Charlie Chaplin-snor, idioot!" snauwt Hanks. De film A Beautiful Day in the Neighborhood is pas vanaf 13 februari 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het gesprek van Jimmy Kimmel met Tom Hanks hierboven. Tom Hanks over Toy Story 4: "Een van de beste films die ik ooit heb gezien" Bekijk deze video » Tom Hanks geeft acteerles aan Tom Holland in The Graham Norton Show Bekijk deze video »
Entertainment :
Laat Tom Hanks een Adolf Hitler-snor staan? "Dat is een Charlie Chaplin-snor, idioot!"

Tom Hanks is op bezoek bij Jimmy Kimmel om te praten over zijn nieuwste film, A Beautiful Day in the Neighborhood (Hanks wordt genoemd als mogelijke Oscarkanshebber). Het gaat echter eerst over de opvallende baard van de acteur: laat hij op een gegeven moment ook een Hitler-snorretje staan?

Vork
Hanks zegt dat de baard eerst behoorlijk kriebelig was, maar dat hij er nu volledig aan gewend is. Zijn familie wil echter dat het gezichtshaar snel verwijderd wordt, maar Hanks moet het nog even blijven dragen voor een rol. Na die tijd wil hij het echter in stappen weghalen: van Elvis-bakkebaarden tot een brede Burt Reynolds-snor. "En uiteindelijk een Adolf Hitler-snorretje?" vraagt Kimmel zich af. "Dan noem ik het een Charlie Chaplin-snor, idioot!" snauwt Hanks.

De film A Beautiful Day in the Neighborhood is pas vanaf 13 februari 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het gesprek van Jimmy Kimmel met Tom Hanks hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Laat Tom Hanks een Adolf Hitler-snor staan? "Dat is een Charlie Chaplin-snor, idioot!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV