Zoon schrikt als Resley vertelt dat Nienke Plas doodziek is: ‘Is mama dood?’

Zoon schrikt als Resley vertelt dat Nienke Plas doodziek is: ‘Is mama dood?’

Zoon schrikt als Resley vertelt dat <em>Nienke Plas</em> doodziek is: ‘Is mama dood?’ Nienke Plas was behoorlijk ziek en moest daarom haar show afzeggen. Resley legt daarom hun zoon uit dat mama ‘doodziek’ is en dat ze daarom thuis in bed ligt. De kleine Frenky-Dean neemt alleen de woordkeuze van zijn vader iets te letterlijk en schrikt behoorlijk. “Is mama dood?” Bekijk het fragment van Nienke En Resley Weten Het Zeker in de video hierboven. Nienke En Resley Weten Het Zeker is elke maandag om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Nienke En Resley Weten Het Zeker terugkijken bij Gids.tv. Nienke Plas en Resley gevraagd voor pornofilm Bekijk deze video » Chantal Janzen bij Nienke Plas op de bank: "Terug naar je ex?" Bekijk deze video »
TV :
Zoon schrikt als Resley vertelt dat Nienke Plas doodziek is: ‘Is mama dood?’

Nienke Plas was behoorlijk ziek en moest daarom haar show afzeggen. Resley legt daarom hun zoon uit dat mama ‘doodziek’ is en dat ze daarom thuis in bed ligt. De kleine Frenky-Dean neemt alleen de woordkeuze van zijn vader iets te letterlijk en schrikt behoorlijk. “Is mama dood?”

Bekijk het fragment van Nienke En Resley Weten Het Zeker in de video hierboven.

Nienke En Resley Weten Het Zeker is elke maandag om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Nienke En Resley Weten Het Zeker terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zoon schrikt als Resley vertelt dat Nienke Plas doodziek is: ‘Is mama dood?’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen