Herman van der Zandt heeft nieuwe liefde: oud-collega Anna Gimbrère

Herman van der Zandt heeft nieuwe liefde: oud-collega Anna Gimbrère

<em>Herman van der Zandt</em> heeft nieuwe liefde: oud-collega <em>Anna Gimbrère</em> Herman van der Zandt heeft een nieuwe vriendin, namelijk niemand minder dan Anna Gimbrère. De NOS-presentator laat aan RTL Boulevard weten dat hij en zijn vrouw Jozephine deze zomer een punt achter hun relatie hebben gezet, maar dat hij inmiddels weer gelukkig is in de liefde. Herman en Anna presenteerden eerder samenHerman en Jozephine ontmoetten elkaar op de werkvloer en trouwden in 2016. Ze hebben samen twee kinderen. Nu is Herman gelukkig met Anna, in 2017 presenteerden zij nog samen met programma Oranje Boven, Down Under. Gimbrère is wetenschapsjournalist en was onder meer te zien in Experimensen en Galileo. Ook deed ze mee aan De Slimste Mens. Ben je benieuwd wie de nieuwe vriendin van Herman van der Zandt is? Bekijk dan de video hierboven, waarin Anna Gimbrère als wetenschapper een en ander uitlegt over zoenen. Herman van der Zandt treedt op als rapper Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Speelt er iets tussen Mariëlle Tweebeeke en Herman van der Zandt? Bekijk deze video »
Entertainment :
Herman van der Zandt heeft nieuwe liefde: oud-collega Anna Gimbrère

Herman van der Zandt heeft een nieuwe vriendin, namelijk niemand minder dan Anna Gimbrère. De NOS-presentator laat aan RTL Boulevard weten dat hij en zijn vrouw Jozephine deze zomer een punt achter hun relatie hebben gezet, maar dat hij inmiddels weer gelukkig is in de liefde.

Herman en Anna presenteerden eerder samen
Herman en Jozephine ontmoetten elkaar op de werkvloer en trouwden in 2016. Ze hebben samen twee kinderen. Nu is Herman gelukkig met Anna, in 2017 presenteerden zij nog samen met programma Oranje Boven, Down Under. Gimbrère is wetenschapsjournalist en was onder meer te zien in Experimensen en Galileo. Ook deed ze mee aan De Slimste Mens.

Ben je benieuwd wie de nieuwe vriendin van Herman van der Zandt is? Bekijk dan de video hierboven, waarin Anna Gimbrère als wetenschapper een en ander uitlegt over zoenen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Herman van der Zandt heeft nieuwe liefde: oud-collega Anna Gimbrère of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen