Weekblad Privé 'heeft ingezien' dat de cover met André Jr. te ver ging

Weekblad Privé 'heeft ingezien' dat de cover met André Jr. te ver ging

<em>Weekblad Privé</em> 'heeft ingezien' dat de cover met <em>André Jr.</em> te ver ging Aan de soap rond André, Bridget en Monique lijkt voorlopig nog geen einde te komen. Weekblad Privé maakte het heel erg bont door in week 46 een foto van kleine Dré groot op de cover te plaatsen, met daarbij de tekst: "Kleine Jongen. Hoe leg je hem dit uit?" Hazes kookt van woede en vindt het het laagst wat je kunt doen. Vandaag (11 december) gaat Evert Santegoeds door het stof. Hij schrijft in de column van zijn Privé: "Het zal u niet ontgaan zijn dat wij in week 46 op de cover een foto hebben geplaatst van Andre jr., met daarbij de kop: 'Kleine Jongen, hoe leg je hem dit uit?' Na publicatie maakte zijn vader bezwaar tegen deze uiting. Na overleg hebben wij ingezien dat we ons onvoldoende hebben gerealiseerd welke impact deze foto op betrokken heeft." Privé wilde een som geld aan de zanger geven, maar de zanger liet dit bedrag overmaken naar een goed doel voor dieren in Bonaire. Bekijk hierboven de RTL Boulevard-video voor meer informatie over deze zaak betreft de Privé. Bn'ers zijn woest op cover Privé door misbruiken André Hazes Jr Bekijk deze video » Bridget Maasland reageert in Boulevard op relatie met André: "Men doet alsof we getrouwd zijn" Bekijk deze video »
Entertainment :
Weekblad Privé 'heeft ingezien' dat de cover met André Jr. te ver ging

Aan de soap rond André, Bridget en Monique lijkt voorlopig nog geen einde te komen. Weekblad Privé maakte het heel erg bont door in week 46 een foto van kleine Dré groot op de cover te plaatsen, met daarbij de tekst: "Kleine Jongen. Hoe leg je hem dit uit?" Hazes kookt van woede en vindt het het laagst wat je kunt doen.

Vandaag (11 december) gaat Evert Santegoeds door het stof. Hij schrijft in de column van zijn Privé: "Het zal u niet ontgaan zijn dat wij in week 46 op de cover een foto hebben geplaatst van Andre jr., met daarbij de kop: 'Kleine Jongen, hoe leg je hem dit uit?' Na publicatie maakte zijn vader bezwaar tegen deze uiting. Na overleg hebben wij ingezien dat we ons onvoldoende hebben gerealiseerd welke impact deze foto op betrokken heeft." Privé wilde een som geld aan de zanger geven, maar de zanger liet dit bedrag overmaken naar een goed doel voor dieren in Bonaire.

Bekijk hierboven de RTL Boulevard-video voor meer informatie over deze zaak betreft de Privé.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Weekblad Privé 'heeft ingezien' dat de cover met André Jr. te ver ging of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen