Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het album Back to Black zet Amy Winehouse in 2006 in de schijnwerpers van het wereldtoneel, met hits als 'Rehab' en 'Love is a Losing Game'. Deze Classic Albums-documentaire biedt nieuwe inzichten in de opmerkelijke talenten van Amy als singer-songwriter, met nooit eerder vertoond beeldmateriaal van Miami- en New York-sessies. IcoonBack to Black is de plaat die van Amy Winehouse een internationaal icoon maakt en die onverwacht drie keer platinum behaald en haar vijf Grammy's bezorgt, waaronder die voor Album van het Jaar. Er worden meer dan acht miljoen stuks van verkocht. GesprekkenIn de documentaire gaat men terug naar de locaties waar de plaat werd opgenomen, zoals de Electric Lady Studios en de studio van Salaam Remi in Miami. Daar praten de makers van de film niet alleen met de twee producers van de plaat, Mark Ronson en Salaam Remi, maar ook met Dap Kings, Tom Elmhirst, platenbaas Darcus Reese en Ronnie Spector. Pauw gemist? Waylon zingt nummer van nieuwe cd Human Bekijk deze video » DWDD gemist? Jett Rebel speelt een nummer van zijn nieuwe plaat Live Forever Bekijk deze video »
Uitzending :
Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black

Het album Back to Black zet Amy Winehouse in 2006 in de schijnwerpers van het wereldtoneel, met hits als 'Rehab' en 'Love is a Losing Game'. Deze Classic Albums-documentaire biedt nieuwe inzichten in de opmerkelijke talenten van Amy als singer-songwriter, met nooit eerder vertoond beeldmateriaal van Miami- en New York-sessies.

Icoon
Back to Black is de plaat die van Amy Winehouse een internationaal icoon maakt en die onverwacht drie keer platinum behaald en haar vijf Grammy's bezorgt, waaronder die voor Album van het Jaar. Er worden meer dan acht miljoen stuks van verkocht.

Gesprekken
In de documentaire gaat men terug naar de locaties waar de plaat werd opgenomen, zoals de Electric Lady Studios en de studio van Salaam Remi in Miami. Daar praten de makers van de film niet alleen met de twee producers van de plaat, Mark Ronson en Salaam Remi, maar ook met Dap Kings, Tom Elmhirst, platenbaas Darcus Reese en Ronnie Spector.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Classic Albums: Amy Winehouse - Back to Black of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV