De legendarische carrière van Aart Staartjes in vogelvlucht

De legendarische carrière van Aart Staartjes in vogelvlucht

De legendarische carrière van Aart Staartjes in vogelvlucht Gisteren (zondag 12 januari) ging er een schok door Nederland toen bekend werd dat Aart Staartjes is overleden aan de gevolgen van een ongeluk, afgelopen vrijdag. Staartjes was een icoon van de Nederlandse televisie en generaties groeiden met hem op door programma's als De stratenmakeropzeeshow, De film van Ome Willem en natuurlijk Sesamstraat. Bekijk een overzicht van de carrière van Aart Staartjes in de video hierboven. Aart Staartjes zwaargewond na aanrijding: "Uit brommobiel geslingerd" Bekijk deze video » Edwin Rutten over overlijden Aart Staartjes: 'Hij is de oervader van de Nederlandse kindertelevisie' Bekijk deze video » Sesamstraat-collega Aart Staartjes: "Ik kan niet geloven dat hij dood is" Bekijk deze video »
TV :
De legendarische carrière van Aart Staartjes in vogelvlucht

Gisteren (zondag 12 januari) ging er een schok door Nederland toen bekend werd dat Aart Staartjes is overleden aan de gevolgen van een ongeluk, afgelopen vrijdag. Staartjes was een icoon van de Nederlandse televisie en generaties groeiden met hem op door programma's als De stratenmakeropzeeshow, De film van Ome Willem en natuurlijk Sesamstraat.

Bekijk een overzicht van de carrière van Aart Staartjes in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De legendarische carrière van Aart Staartjes in vogelvlucht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV