Xess Xava rolt door de sneeuw tijdens skivakantie met Yolanthe Cabau

Xess Xava rolt door de sneeuw tijdens skivakantie met Yolanthe Cabau

Xess Xava rolt door de sneeuw tijdens skivakantie met Yolanthe Cabau Yolanthe Cabau is samen met haar zoontje Xess Xava (4) op een heerlijke skivakantie. De twee hebben de grootste lol met elkaar, en de kleine knul kan al opvallend goed skieën voor iemand van vier jaar. Naast het skiën is er natuurlijk ook tijd om lekker door de sneeuw te rollen. Bekijk het de beelden van Yolanthe en Xess Xava hierboven. Sander Schimmelpenninck: "Yolanthe Cabau lijkt op kat met Down" Bekijk deze video » Veronica Inside: Sander Schimmelpenninck probeert zich te verdedigen na opmerking over Yolanthe Cabau Bekijk deze video » Yolanthe Cabau en Xess Xava skiën als professionals de berg af Bekijk deze video »
Entertainment :
Xess Xava rolt door de sneeuw tijdens skivakantie met Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau is samen met haar zoontje Xess Xava (4) op een heerlijke skivakantie. De twee hebben de grootste lol met elkaar, en de kleine knul kan al opvallend goed skieën voor iemand van vier jaar. Naast het skiën is er natuurlijk ook tijd om lekker door de sneeuw te rollen.

Bekijk het de beelden van Yolanthe en Xess Xava hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Xess Xava rolt door de sneeuw tijdens skivakantie met Yolanthe Cabau of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV