Jinek gemist? Misbruik door Jehova's Getuigen: "Ik was zeven toen het begon"

Jinek gemist? Misbruik door Jehova's Getuigen: "Ik was zeven toen het begon"

Jinek gemist? Misbruik door Jehova's Getuigen: "Ik was zeven toen het begon" Uit een onderzoek van de Universiteit Utrecht bleek donderdag dat onder Jehova's Getuigen een groot probleem bestaat betreffende seksueel misbruik. Hadassah is ook slachtoffer en praat erover met Eva Jinek: "Ik was zeven toen het misbruik begon. Het duurde tien jaar en ik heb het voor mezelf gehouden. Ik durfde er niet over te praten." Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Bekijk ook Jinek: Albert Verlinde draagt Musical Awards op aan ouders Bekijk deze video » Rechter besluit: onderzoek naar seksueel misbruik in Jehovagemeenschap mag gepubliceerd worden Bekijk deze video » Katja Schuurman over Beter Laat Dan Nooit: "Ik zit nu al boordevol met vragen" Bekijk deze video »
TV :
Jinek gemist? Misbruik door Jehova's Getuigen: "Ik was zeven toen het begon"

Uit een onderzoek van de Universiteit Utrecht bleek donderdag dat onder Jehova's Getuigen een groot probleem bestaat betreffende seksueel misbruik. Hadassah is ook slachtoffer en praat erover met Eva Jinek: "Ik was zeven toen het misbruik begon. Het duurde tien jaar en ik heb het voor mezelf gehouden. Ik durfde er niet over te praten." Bekijk het fragment van Jinek hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Misbruik door Jehova's Getuigen: "Ik was zeven toen het begon" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV