Samenvatting Heracles Almelo - Feyenoord

Samenvatting Heracles Almelo - Feyenoord

Samenvatting Heracles Almelo - Feyenoord Alle hoogtepunten Heracles Almelo - Feyenoord Samenvatting Heracles Almelo - Feyenoord Bekijk deze video » Heracles Almelo - Feyenoord 1-0 door Maximilian Rossmann Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en Heracles in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Heracles Almelo - Feyenoord Op zaterdag 25 januari spelen Feyenoord en Heracles Almelo in de twintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Polman Stadion in Almelo. De wedstrijd begint om 19.45 uur en staat onder leiding van Danny Makkelie. FeyenoordFeyenoord is de tweede seizoenshelft uitstekend gestart. De eerste speelronde van de tweede seizoenshelft werd met ruime cijfers gewonnen van sc Heerenveen (3-1). In de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard kwam de ploeg op voorsprong, maar de wedstrijd werd (met als tussenstand 1-1) vroegtijdig afgelast vanwege de mist. Samenvatting Feyenoord - sc Heerenveen Bekijk deze video » Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend. Heracles AlmeloHeracles staat er prima voor. Met de negende plaats in de ranglijst maakt de Overijsselse ploeg nog steeds kans op een plaats in de play-offs om Europees voetbal. In de beker wist de ploeg vorige week niet te winnen van Vitesse, dus een prijs zit er dit jaar opnieuw niet in. Opstelling FeyenoordBijlow; Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia; Fer, Toornstra, Kökcü; Sinisterra, Jørgensen, Berghuis. Opstelling HeraclesBlaswich; Breuker, Pröpper, Knoester, Czyborra; Kiomourtzoglu, Merkel, Jakubiak; Van der Water, Dessers, Dos Santos. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Heracles in de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting Heracles Almelo - Feyenoord

Alle hoogtepunten Heracles Almelo - Feyenoord


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en Heracles in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Heracles Almelo - Feyenoord

Op zaterdag 25 januari spelen Feyenoord en Heracles Almelo in de twintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Polman Stadion in Almelo. De wedstrijd begint om 19.45 uur en staat onder leiding van Danny Makkelie.

Feyenoord
Feyenoord is de tweede seizoenshelft uitstekend gestart. De eerste speelronde van de tweede seizoenshelft werd met ruime cijfers gewonnen van sc Heerenveen (3-1). In de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard kwam de ploeg op voorsprong, maar de wedstrijd werd (met als tussenstand 1-1) vroegtijdig afgelast vanwege de mist.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Heracles Almelo
Heracles staat er prima voor. Met de negende plaats in de ranglijst maakt de Overijsselse ploeg nog steeds kans op een plaats in de play-offs om Europees voetbal. In de beker wist de ploeg vorige week niet te winnen van Vitesse, dus een prijs zit er dit jaar opnieuw niet in.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia; Fer, Toornstra, Kökcü; Sinisterra, Jørgensen, Berghuis.

Opstelling Heracles
Blaswich; Breuker, Pröpper, Knoester, Czyborra; Kiomourtzoglu, Merkel, Jakubiak; Van der Water, Dessers, Dos Santos.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Heracles in de Eredivisie.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Heracles Almelo - Feyenoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV