NOS Sport: Schaatsen KPN NK Allround en Sprint gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Sport: Schaatsen KPN NK Allround en Sprint gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Sport: Schaatsen KPN NK Allround en Sprint gemist? Bekijk hier de hele uitzending Live verslag van de EK shorttrack in het Hongaarse Debrecen en uitgebreid aandacht voor de NK allround en sprint schaatsen in Thialf, Heerenveen. PresentatieDe uitzendingen worden gepresenteerd door Jeroen Stomphorst, het commentaar bij het shorttrack komt van Joris van den Berg en Cees Juffermans. In Thialf volgen Erik van Dijk en Martin Hersman de nationale titelstrijd. ShorttrackVandaag tijdens de EK shorttrack live beelden van: Halve finales en finale 1.500m vrouwen en mannen Kwartfinales, halve finales en finale 500m vrouwen en mannen Halve finales 3.000m relay vrouwen Halve finales 5.000m relay mannen SchaatsenVandaag tijdens de NK allround en sprint samenvattingen en deels live verslag van de eerste dag. Bekijk het volledige programma van de NK schaatsen en de livestream van de NOS. Sjinkie Knegt over deelname shorttrack wedstrijden: 'Vind dat ik er klaar voor ben' Bekijk deze video » Patrick Roest heer en meester op 5 kilometer: winst en baanrecord Bekijk deze video » Jutta Leerdam bedolven onder complimenten: "Wow, wow, wow!" Bekijk deze video »
Uitzending :
NOS Sport: Schaatsen KPN NK Allround en Sprint

Live verslag van de EK shorttrack in het Hongaarse Debrecen en uitgebreid aandacht voor de NK allround en sprint schaatsen in Thialf, Heerenveen.

Presentatie
De uitzendingen worden gepresenteerd door Jeroen Stomphorst, het commentaar bij het shorttrack komt van Joris van den Berg en Cees Juffermans. In Thialf volgen Erik van Dijk en Martin Hersman de nationale titelstrijd.

Shorttrack
Vandaag tijdens de EK shorttrack live beelden van:

  • Halve finales en finale 1.500m vrouwen en mannen
  • Kwartfinales, halve finales en finale 500m vrouwen en mannen
  • Halve finales 3.000m relay vrouwen
  • Halve finales 5.000m relay mannen

Schaatsen
Vandaag tijdens de NK allround en sprint samenvattingen en deels live verslag van de eerste dag. Bekijk het volledige programma van de NK schaatsen en de livestream van de NOS.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS Sport: Schaatsen KPN NK Allround en Sprint of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV