Kijk hier LIVE naar de vrouwenwedstrijd in het WK Veldrijden

Kijk hier LIVE naar de vrouwenwedstrijd in het WK Veldrijden

Bekijk hier op zaterdag 1 februari vanaf 15.00 uur naar de vrouwenwedstrijd in het WK Veldrijden.


Op zaterdag 1 en zondag 2 februari zijn de WK veldrijden in de Zwitserse plaats Dübendorf. Met grote kans op Nederlands succes. De vrouwen- en mannenwedstrijd zijn live te zien bij op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén en via deze livestream bij Gids.tv.

Vrouwen
De titelverdediger bij de vrouwen is de Belgische Sanne Cant. De afgelopen maanden won ze maar enkele wedstrijden. Topfavorieten voor de wereldtitel zijn de Nederlanders Ceylin del Carmen Alvarado, Annemarie Worst en Lucinda Brand. De vrouwen rijden het WK zaterdag 1 februari om 15.00 uur.

De WK veldrijden zijn zaterdag 1 en zondag 2 februari om 15.00 uur live te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén en via deze livestream bij Gids.tv.

Kijk hier LIVE naar de <em>vrouwenwedstrijd</em> in het <em>WK Veldrijden</em> Bekijk hier op zaterdag 1 februari vanaf 15.00 uur naar de vrouwenwedstrijd in het WK Veldrijden. Op zaterdag 1 en zondag 2 februari zijn de WK veldrijden in de Zwitserse plaats Dübendorf. Met grote kans op Nederlands succes. De vrouwen- en mannenwedstrijd zijn live te zien bij op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén en via deze livestream bij Gids.tv. VrouwenDe titelverdediger bij de vrouwen is de Belgische Sanne Cant. De afgelopen maanden won ze maar enkele wedstrijden. Topfavorieten voor de wereldtitel zijn de Nederlanders Ceylin del Carmen Alvarado, Annemarie Worst en Lucinda Brand. De vrouwen rijden het WK zaterdag 1 februari om 15.00 uur. De WK veldrijden zijn zaterdag 1 en zondag 2 februari om 15.00 uur live te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén en via deze livestream bij Gids.tv. Veldrijden Hoogerheide: Lucinda Brand wint na val Alvarado: Worst wint wereldbekerklassement Bekijk deze video » Veldrijden Hoogerheide: Mathieu van der Poel wint Bekijk deze video »
Live :
Kijk hier LIVE naar de vrouwenwedstrijd in het WK Veldrijden
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk hier LIVE naar de vrouwenwedstrijd in het WK Veldrijden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV