Patty Brard over moeizame band met haar dochter: "Dat geluk heb ik gewoon niet"

Patty Brard over moeizame band met haar dochter: "Dat geluk heb ik gewoon niet"

<em>Patty Brard</em> over moeizame band met haar dochter: &quot;Dat geluk heb ik gewoon niet&quot; Op hun zoektocht naar eeuwige jeugd gaan Patty en Gordon op bezoek bij het oudste model van Oekraïne om haar geheimen te ontdekken. Wat haar jong houdt: optimistisch zijn en liefde uitstralen. FamilieHet zien van de band tussen het model en haar kleinzoon doet pijn bij Patty omdat ze altijd al een ingewikkelde familie heeft gehad. Patty heeft haar dochter al jarenlang niet gezien ondanks dat ze dat heel graag wil. "Het is gewoon wrang om te zien dat het anders kan" Bekijk hierboven het hele fragment van Patty & Gordon opzoek naar de eeuwige jeugd over de band tussen Patty en haar dochter. Bekijk promo van Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd Bekijk deze video » Eeuwige Jeugd: Patty heeft luier in haar nek en Gordon slakken op zijn buik Bekijk deze video » Gordon aan de drugs door Patty Brard: ‘Die eerste nagel kreeg ik van jou’ Bekijk deze video » Patty Brard: "Veel mensen denken dat ik helemaal volgespoten ben" Bekijk deze video »
TV :
Patty Brard over moeizame band met haar dochter: "Dat geluk heb ik gewoon niet"

Op hun zoektocht naar eeuwige jeugd gaan Patty en Gordon op bezoek bij het oudste model van Oekraïne om haar geheimen te ontdekken. Wat haar jong houdt: optimistisch zijn en liefde uitstralen.

Familie
Het zien van de band tussen het model en haar kleinzoon doet pijn bij Patty omdat ze altijd al een ingewikkelde familie heeft gehad. Patty heeft haar dochter al jarenlang niet gezien ondanks dat ze dat heel graag wil. "Het is gewoon wrang om te zien dat het anders kan"

Bekijk hierboven het hele fragment van Patty & Gordon opzoek naar de eeuwige jeugd over de band tussen Patty en haar dochter.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Patty Brard over moeizame band met haar dochter: "Dat geluk heb ik gewoon niet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV