Samenvatting PEC Zwolle - Feyenoord

Samenvatting PEC Zwolle - Feyenoord

Samenvatting PEC Zwolle - Feyenoord Alle hoogtepunten PEC Zwolle - Feyenoord Samenvatting PEC Zwolle - Feyenoord Bekijk deze video » PEC Zwolle - Feyenoord 1-0 door Lennard Thy Bekijk deze video » PEC Zwolle - Feyenoord 2-0 door Mike van Duinen Bekijk deze video » PEC Zwolle - Feyenoord 2-1 door Leroy Fer Bekijk deze video » PEC Zwolle - Feyenoord 2-2 door Steven Berghuis Bekijk deze video » PEC Zwolle - Feyenoord 3-2 door Lennart Thy Bekijk deze video » PEC Zwolle - Feyenoord 3-3 door Steven Berghuis Bekijk deze video » PEC Zwolle - Feyenoord 3-4 door Robert Bozenik Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing PEC Zwolle - Feyenoord Op zondag 16 februari spelen Feyenoord en PEC Zwolle in de 23ste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Mac3Park in Zwolle. De wedstrijd begint om 16.45 uur en staat onder leiding van Serdar Gözübüyük. FeyenoordDe Rotterdammers zijn op de goede weg en hebben sinds de winterstop nog geen wedstrijd verloren. De ene keer gaat het moeilijker dan de andere keer en vooral in De Kuip weet Feyenoord veel te winnen. Uit is het relatief lastig. Weet de ploeg van Dick Advocaat de "winning streak" in Zwolle vol te houden? Samenvatting Feyenoord - FC Emmen Bekijk deze video » Bekijk het complete speelschema van Feyenoord. PEC ZwollePEC Zwolle is nog echt niet zeker van een plaats in de Eredivisie volgend jaar. De ploeg blijft onderin de ranglijst hangen en staat maar op 1 punt van VVV Venlo, de nummer 16. Ook een plaats onder de directe degradatiestreep is nog steeds mogelijk. Een overwinning op Feyenoord is eigenlijk hard nodig. Gaat dat ze lukken? Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend. Opstelling FeyenoordBijlow; Geertruida, Senesi, Ié, Malacia; Fer, Toornstra, Kökcü; Sinisterra, Larsson, Berghuis. Opstelling PEC ZwolleZetterer; Hamer, Van Polen, Kersten, Lam, Paal; Strieder, Nakayama, Clement; Thy, Van Duinen Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle in de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting PEC Zwolle - Feyenoord

Alle hoogtepunten PEC Zwolle - Feyenoord


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing PEC Zwolle - Feyenoord

Op zondag 16 februari spelen Feyenoord en PEC Zwolle in de 23ste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Mac3Park in Zwolle. De wedstrijd begint om 16.45 uur en staat onder leiding van Serdar Gözübüyük.

Feyenoord
De Rotterdammers zijn op de goede weg en hebben sinds de winterstop nog geen wedstrijd verloren. De ene keer gaat het moeilijker dan de andere keer en vooral in De Kuip weet Feyenoord veel te winnen. Uit is het relatief lastig. Weet de ploeg van Dick Advocaat de "winning streak" in Zwolle vol te houden?

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

PEC Zwolle
PEC Zwolle is nog echt niet zeker van een plaats in de Eredivisie volgend jaar. De ploeg blijft onderin de ranglijst hangen en staat maar op 1 punt van VVV Venlo, de nummer 16. Ook een plaats onder de directe degradatiestreep is nog steeds mogelijk. Een overwinning op Feyenoord is eigenlijk hard nodig. Gaat dat ze lukken?

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Senesi, Ié, Malacia; Fer, Toornstra, Kökcü; Sinisterra, Larsson, Berghuis.

Opstelling PEC Zwolle
Zetterer; Hamer, Van Polen, Kersten, Lam, Paal; Strieder, Nakayama, Clement; Thy, Van Duinen

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle in de Eredivisie.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting PEC Zwolle - Feyenoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV