Video: Alberto Stegeman hoort strafeis na plaatsen nepbom

Video: Alberto Stegeman hoort strafeis na plaatsen nepbom

Alberto Stegeman moest bij de rechter voorkomen na het plaatsen van een nepbom. De tv-presentator hoorde een werkstraf van 120 uur waarvan 40 uur voorwaardelijk tegen zich eisen.

Stegeman vindt eis niet terecht
“Ik vind het niet terecht, ik vind dat ik als journalist netjes heb gehandeld”, is de reactie van Stegeman. De presentator plaatste in zijn programma Undercover In Nederland een nepbom om te laten zien dat de beveiliging van defensie niet deugt.

Bekijk de video waarin Alberto Stegeman de eis hoort en zijn reactie in de AD-video hieronder.

Undercover in Nederland is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Heb je een uitzending van Undercover in Nederland gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken via Gids.tv.

Video: Alberto Stegeman hoort strafeis na plaatsen nepbom Alberto Stegeman moest bij de rechter voorkomen na het plaatsen van een nepbom. De tv-presentator hoorde een werkstraf van 120 uur waarvan 40 uur voorwaardelijk tegen zich eisen. Stegeman vindt eis niet terecht“Ik vind het niet terecht, ik vind dat ik als journalist netjes heb gehandeld”, is de reactie van Stegeman. De presentator plaatste in zijn programma Undercover In Nederland een nepbom om te laten zien dat de beveiliging van defensie niet deugt. Bekijk ook Undercover in Nederland gemist? Alberto Stegeman plaatst nepbom Bekijk deze video » Bekijk de video waarin Alberto Stegeman de eis hoort en zijn reactie in de AD-video hieronder. Undercover in Nederland is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Heb je een uitzending van Undercover in Nederland gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken via Gids.tv.
TV :
Video: Alberto Stegeman hoort strafeis na plaatsen nepbom
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Alberto Stegeman hoort strafeis na plaatsen nepbom of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV