Harry zingt met Jon Bon Jovi: de eerste beelden

Harry zingt met Jon Bon Jovi: de eerste beelden

Harry zingt met Jon Bon Jovi: de eerste beelden Het was al even duidelijk dat voormalig prins Harry en Jon Bon Jovi de handen ineen zouden slaan maar nu zijn ook de eerste beelden van die samenwerking opgedoken. In Londen neemt de bekende rocker samen met het Invictus Games-koor zijn nummer Unbroken opnieuw op. Uiteraard is Harry daarbij aanwezig, compleet met gitaar. De eerste beelden zie je hierboven en hieronder. Bekijk ook Prins Harry wil zonder koninklijke titel door het leven, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Show :
Harry zingt met Jon Bon Jovi: de eerste beelden

Het was al even duidelijk dat voormalig prins Harry en Jon Bon Jovi de handen ineen zouden slaan maar nu zijn ook de eerste beelden van die samenwerking opgedoken. In Londen neemt de bekende rocker samen met het Invictus Games-koor zijn nummer Unbroken opnieuw op. Uiteraard is Harry daarbij aanwezig, compleet met gitaar. De eerste beelden zie je hierboven en hieronder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Harry zingt met Jon Bon Jovi: de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV