Sophia Kruithof wint The Voice of Holland: Bekijk haar auditie

Sophia Kruithof wint The Voice of Holland: Bekijk haar auditie

Sophia Kruithof heeft The Voice of Holland seizoen 10 gewonnen! Vrijdag 15 november 2019 begon het grote avontuur voor Sophia. Ze zong tijdens haar blind audition het nummer Vincent van Don McLean, en zangeres Anouk werd haar coach.

Battle: Sophia Kruithof vs. Jantien Volgers
Sophia en Jantien zongen op 17 januari het nummer Hoe Het Danst van Marco Borsato, Armin van Buuren en Davina Michelle. Alle coaches vonden Sophia het beste zingen en ze mocht door naar de liveshows.

Droom komt uit
De 17-jarige Sophia vertolkte in de halve finale het nummer If You Go Away van Jacques Brel. Ali B. was erg enthousiast over haar optreden en noemde Sophia zelfs een collega van hem. Deze lofzang van de coaches was niet voor niks, want met maar liefst 84% van de stemmen thuis won Sophia van haar tegenstander. Vanavond in de finale is Sophia's uitgekomen, ze heeft de eerste plek van de The Voice of Holland seizoen 10 in de wacht gesleept.

Je kunt elke aflevering en alle fragmenten van The Voice terugkijken via Gids.tv.

Bekijk de indrukwekkende blind audition van Sophia Kruithof, die het nummer Vincent zong, in de video hieronder.

<em>Sophia Kruithof</em> wint <em>The Voice of Holland</em>: Bekijk haar auditie Sophia Kruithof heeft The Voice of Holland seizoen 10 gewonnen! Vrijdag 15 november 2019 begon het grote avontuur voor Sophia. Ze zong tijdens haar blind audition het nummer Vincent van Don McLean, en zangeres Anouk werd haar coach. Battle: Sophia Kruithof vs. Jantien VolgersSophia en Jantien zongen op 17 januari het nummer Hoe Het Danst van Marco Borsato, Armin van Buuren en Davina Michelle. Alle coaches vonden Sophia het beste zingen en ze mocht door naar de liveshows. The Voice: Bekijk het optreden van Sophia Kruithof (Halve Finale) Bekijk deze video » Droom komt uitDe 17-jarige Sophia vertolkte in de halve finale het nummer If You Go Away van Jacques Brel. Ali B. was erg enthousiast over haar optreden en noemde Sophia zelfs een collega van hem. Deze lofzang van de coaches was niet voor niks, want met maar liefst 84% van de stemmen thuis won Sophia van haar tegenstander. Vanavond in de finale is Sophia's uitgekomen, ze heeft de eerste plek van de The Voice of Holland seizoen 10 in de wacht gesleept. ZIEN: Sophia Kruithof & Kes zingen Ze huilt maar ze lacht in The Voice-hotel Bekijk deze video » Je kunt elke aflevering en alle fragmenten van The Voice terugkijken via Gids.tv. Bekijk de indrukwekkende blind audition van Sophia Kruithof, die het nummer Vincent zong, in de video hieronder.
The Voice :
Sophia Kruithof wint The Voice of Holland: Bekijk haar auditie
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sophia Kruithof wint The Voice of Holland: Bekijk haar auditie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV