Toeristen geschokt door spookstad Amsterdam: "Nog nooit zo stil gezien"

Toeristen geschokt door spookstad Amsterdam: "Nog nooit zo stil gezien"

Toeristen geschokt door <em>spookstad Amsterdam</em>: &quot;Nog nooit zo stil gezien&quot; De maatregelen die het kabinet gisteren (15 maart) aankondigde raken niet alleen Nederlanders, maar ook de vele toeristen in ons land. Amsterdam is veranderd in een spookstad en dat is even slikken voor de toeristen die net zijn gearriveerd. Ze hebben het nog nooit zo rustig gezien: "Het is echt een spookstad, niet normaal. Het voelt alsof we in Blade Runner zitten." Bekijk de reportage van De Telegraaf hierboven. Coronavirus: Wuhan is veranderd van miljoenenstad naar een spookstad Bekijk deze video » Chinese metropolen veranderen in spooksteden vanwege coronavirus Bekijk deze video »
Nieuws :
Toeristen geschokt door spookstad Amsterdam: "Nog nooit zo stil gezien"

De maatregelen die het kabinet gisteren (15 maart) aankondigde raken niet alleen Nederlanders, maar ook de vele toeristen in ons land. Amsterdam is veranderd in een spookstad en dat is even slikken voor de toeristen die net zijn gearriveerd. Ze hebben het nog nooit zo rustig gezien: "Het is echt een spookstad, niet normaal. Het voelt alsof we in Blade Runner zitten."

Bekijk de reportage van De Telegraaf hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Toeristen geschokt door spookstad Amsterdam: "Nog nooit zo stil gezien" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV