ZIEN: Rusland helpt Italië in coronacrisis en stuurt medisch personeel

ZIEN: Rusland helpt Italië in coronacrisis en stuurt medisch personeel

ZIEN: <em>Rusland</em> helpt Italië in <em>coronacrisis</em> en stuurt <em>medisch personeel</em> President Vladimir Poetin biedt hulp na een telefoongesprek met de Italiaanse premier Giuseppe Conte. Rusland heeft meerdere mobiele brigades medisch personeel, speciale voertuigen en ander medisch materiaal gestuurd. Het vreemde vinden velen dat er geen hulp komt vanuit Europa... Alleen Rusland helptRusland helpt Italië bij het gevecht tegen de coronacrisis. Het Russische leger heeft medisch personeel en apparatuur naar Italië gevlogen. Het is opmerkelijk dat uitgerekend Rusland Italië te hulp schiet. Van de EU hebben de Italianen geen enkele hulp ontvangen. Volgens D66-Europarlementariër Sophie in ’t Veld doet Europa niks "omdat de Europeanen dat niet willen", dit meldt Ninefornews. Coronavirus: Italiaanse stad Siena vindt troost bij elkaar, bekijk de video Bekijk deze video » NOS bericht hier niet overRusland doet wat de EU nalaat, Italië helpen bij coronacrisis, en "Dit zie je niet bij de NOS" schrijft Joost Niemoller: "Russische militaire voertuigen op de Italiaanse wegen. De EU nergens te bekennen. Hierover bericht de NOS niet!" "Poetin is een meesterschaker"In de westerse media is nauwelijks aandacht geweest voor de Russische hulp. Dit leidde op social media tot felle reacties: “Poetin is een meesterschaker. Nu staat de EU toch echt voor l#l. Ze kunnen niets en doen niets. Dit is toch niet te geloven! De EU bulkt van (ons) geld en wij de Europeanen kunnen barsten. Dit kan niet lang meer goed gaan! Mensen zien het bedrog en dit corrupte wanbeleid!” meldt ene Dali op internet. Deel 2 Nederlandse vrouw vanuit Italië: "Lange wachtrijen bij supermarkten, 1 km lang" Bekijk deze video » "In de vingers gesneden"René Kemp reageert: “Mooi dat Russische konvooi met artsen, medicatie, medische apparatuur en andere hulpgoederen op weg naar Bergamo. En natuurlijk willen de Russen er ooit iets voor terug, maar het is de EU die zich in de vingers heeft gesneden door Italië keihard te laten barsten.” Bekijk hieronder een video waarin te zien is dat Rusland de Italianen te hulp schiet tijdens deze coronacrisis: Zie bovenaan dit artikel de video van het konvooi aan Russische hulpdiensten. Bekijk ook Zien: Schokkende beelden vanuit corona-ziekenhuis in Italië Bekijk deze video » Lockdown Nederland dichtbij? "Jullie kunnen niet naar speeltuinen, er is geen besef" Bekijk deze video »
Nieuws :
ZIEN: Rusland helpt Italië in coronacrisis en stuurt medisch personeel

President Vladimir Poetin biedt hulp na een telefoongesprek met de Italiaanse premier Giuseppe Conte. Rusland heeft meerdere mobiele brigades medisch personeel, speciale voertuigen en ander medisch materiaal gestuurd. Het vreemde vinden velen dat er geen hulp komt vanuit Europa...

Alleen Rusland helpt
Rusland helpt Italië bij het gevecht tegen de coronacrisis. Het Russische leger heeft medisch personeel en apparatuur naar Italië gevlogen. Het is opmerkelijk dat uitgerekend Rusland Italië te hulp schiet. Van de EU hebben de Italianen geen enkele hulp ontvangen. Volgens D66-Europarlementariër Sophie in ’t Veld doet Europa niks "omdat de Europeanen dat niet willen", dit meldt Ninefornews.

NOS bericht hier niet over
Rusland doet wat de EU nalaat, Italië helpen bij coronacrisis, en "Dit zie je niet bij de NOS" schrijft Joost Niemoller: "Russische militaire voertuigen op de Italiaanse wegen. De EU nergens te bekennen. Hierover bericht de NOS niet!"

"Poetin is een meesterschaker"
In de westerse media is nauwelijks aandacht geweest voor de Russische hulp. Dit leidde op social media tot felle reacties: “Poetin is een meesterschaker. Nu staat de EU toch echt voor l#l. Ze kunnen niets en doen niets. Dit is toch niet te geloven! De EU bulkt van (ons) geld en wij de Europeanen kunnen barsten. Dit kan niet lang meer goed gaan! Mensen zien het bedrog en dit corrupte wanbeleid!” meldt ene Dali op internet.

"In de vingers gesneden"
René Kemp reageert: “Mooi dat Russische konvooi met artsen, medicatie, medische apparatuur en andere hulpgoederen op weg naar Bergamo. En natuurlijk willen de Russen er ooit iets voor terug, maar het is de EU die zich in de vingers heeft gesneden door Italië keihard te laten barsten.”

Bekijk hieronder een video waarin te zien is dat Rusland de Italianen te hulp schiet tijdens deze coronacrisis:

Zie bovenaan dit artikel de video van het konvooi aan Russische hulpdiensten.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Rusland helpt Italië in coronacrisis en stuurt medisch personeel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen