First Dates gemist? Dames kibbelen over suikerspin: ‘Het smaakt niet!’

First Dates gemist? Dames kibbelen over suikerspin: ‘Het smaakt niet!’

In First Dates gaan twee dames met elkaar uit eten en als het tijd is voor het dessert, komt er een discutabel onderwerp bovendrijven: de suikerspin. De een is lyrisch, terwijl de ander er niks van wil weten. Komt het nog goed tijdens deze date?

Bekijk het fragment uit First Dates in de video hieronder.

First Dates is iedere werkdag om 19.25 uur te zien op NPO 3. Heb je First Dates gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>First Dates</em> gemist? Dames kibbelen over suikerspin: ‘Het smaakt niet!’ In First Dates gaan twee dames met elkaar uit eten en als het tijd is voor het dessert, komt er een discutabel onderwerp bovendrijven: de suikerspin. De een is lyrisch, terwijl de ander er niks van wil weten. Komt het nog goed tijdens deze date? Bekijk ook First Dates: Dame neemt buikspreekpop mee naar date en versiert de barman Bekijk deze video » Bekijk het fragment uit First Dates in de video hieronder. First Dates is iedere werkdag om 19.25 uur te zien op NPO 3. Heb je First Dates gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
First Dates gemist? Dames kibbelen over suikerspin: ‘Het smaakt niet!’
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op First Dates gemist? Dames kibbelen over suikerspin: ‘Het smaakt niet!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV