Schokkend: Opnieuw 'schijt aan corona' feestjes in Brabant

Schokkend: Opnieuw 'schijt aan corona' feestjes in Brabant

Schokkend: Opnieuw 'schijt aan corona' feestjes in Brabant Afgelopen weekend waren er opnieuw 'schijt aan corona feestjes' in Brabant. De organisator van het Bredase feest zei dat hij de evenementenbranche wilde steunen. Ook in Arnhem ging het gisteravond niet goed. Daar kregen 25 mensen een boete omdat ze te dicht bij elkaar stonden. Bekijk in de video van NOSStories hierboven het hele item. RTL Boulevard: Coronafeestjes in Friesland en Brabant: "Niet luisteren levert boete op" Bekijk deze video » Zien: Zo gaat het eraan toe op de corona-afdeling in Brabant (Nieuwsuur) Bekijk deze video »
Nieuws :
Schokkend: Opnieuw 'schijt aan corona' feestjes in Brabant

Afgelopen weekend waren er opnieuw 'schijt aan corona feestjes' in Brabant. De organisator van het Bredase feest zei dat hij de evenementenbranche wilde steunen. Ook in Arnhem ging het gisteravond niet goed. Daar kregen 25 mensen een boete omdat ze te dicht bij elkaar stonden.

Bekijk in de video van NOSStories hierboven het hele item.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Schokkend: Opnieuw 'schijt aan corona' feestjes in Brabant of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV