Zondag met Lubach komt met de vraag van de week: ''Is Wopke Hoekstra een lul?''

Zondag met Lubach komt met de vraag van de week: ''Is Wopke Hoekstra een lul?''

<em>Zondag met Lubach</em> komt met de vraag van de week: ''Is Wopke Hoekstra een lul?'' Bekijk hier alle fragmenten van aflevering 8 Zondag met Lubach analyseert onze wereldleiders tijdens coronacrisis Bekijk deze video » Zondag met Lubach: Arjen houdt Zoom meeting met wereldleiders Bekijk deze video » ''Is Wopke Hoekstra een lul?''De huidige regering van Italië geeft meer uit dan ze binnenkrijgen en hebben daarom een enorme staatsschuld. Maar de Nederlandse minister van Financiën Wopke Hoekstra wil Zuid-Europa geen financiële steun geven. Bekijk het hele item van ZML in de video hierboven. Zondag met Lubach is iedere zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zondag Met Lubach: Afstand houden: niet doodgaan, geen afstand houden: wel doodgaan Bekijk deze video » Zien: Zondag met Lubach heeft heftige kritiek op RUMAG Bekijk deze video »
Entertainment :
Zondag met Lubach komt met de vraag van de week: ''Is Wopke Hoekstra een lul?''

Bekijk hier alle fragmenten van aflevering 8


''Is Wopke Hoekstra een lul?''
De huidige regering van Italië geeft meer uit dan ze binnenkrijgen en hebben daarom een enorme staatsschuld. Maar de Nederlandse minister van Financiën Wopke Hoekstra wil Zuid-Europa geen financiële steun geven. Bekijk het hele item van ZML in de video hierboven.

Zondag met Lubach is iedere zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach komt met de vraag van de week: ''Is Wopke Hoekstra een lul?'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier