Goedemorgen Nederland: Diederik Gommers verwacht spannende weken op ic

Goedemorgen Nederland: Diederik Gommers verwacht spannende weken op ic

<em>Goedemorgen Nederland</em>: Diederik Gommers verwacht spannende weken op ic Hoewel de stijging van het aantal coronapatiënten dat op de intensive care belandt langzaam afneemt, is het volgens Diederik Gommers (voorzitter Nederlandse Vereniging van Intensive Care) nog te vroeg om echt te juichen. De komende weken worden juist erg spannend: hij verwacht namelijk dat het aantal coronapatiënten op de ic de komende weken toch oploopt naar een kleine 2000. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook IC-arts houdt videodagboek bij: ''Dit is surrealistisch'' Bekijk deze video » Jinek gemist? Extreem hoge werkdruk in de zorg: "Op mijn afdeling stond een verpleegkundige te huilen" Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: Diederik Gommers verwacht spannende weken op ic

Hoewel de stijging van het aantal coronapatiënten dat op de intensive care belandt langzaam afneemt, is het volgens Diederik Gommers (voorzitter Nederlandse Vereniging van Intensive Care) nog te vroeg om echt te juichen. De komende weken worden juist erg spannend: hij verwacht namelijk dat het aantal coronapatiënten op de ic de komende weken toch oploopt naar een kleine 2000.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven.


Bekijk ook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: Diederik Gommers verwacht spannende weken op ic of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV