Jeugdjournaal: Zo is Nederland veranderd door Coronavirus

Jeugdjournaal: Zo is Nederland veranderd door Coronavirus

<em>Jeugdjournaal</em>: Zo is Nederland veranderd door Coronavirus Voor heel Nederland is er in een paar weken tijd enorm veel veranderd door de uitbraak van het Coronavirus. Door de strenge maatregelen is het straatbeeld compleet anders, en de kinderen hebben momenteel ook een heel ander leven dan dat ze gewend zijn… Bekijk de beelden van het Jeugdjournaal over de veranderingen in Nederland door het Coronavirus in de video hierboven. Video: Ondanks corona zijn alle scholen in Zweden nog wel open Bekijk deze video » Jeugdjournaal: De kinderen en leraren missen elkaar tijdens Coronacrisis Bekijk deze video »
TV :
Jeugdjournaal: Zo is Nederland veranderd door Coronavirus

Voor heel Nederland is er in een paar weken tijd enorm veel veranderd door de uitbraak van het Coronavirus. Door de strenge maatregelen is het straatbeeld compleet anders, en de kinderen hebben momenteel ook een heel ander leven dan dat ze gewend zijn…

Bekijk de beelden van het Jeugdjournaal over de veranderingen in Nederland door het Coronavirus in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jeugdjournaal: Zo is Nederland veranderd door Coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV