Nieuwe beelden Boer zoekt vrouw: gesprekken komen maar niet op gang

Nieuwe beelden Boer zoekt vrouw: gesprekken komen maar niet op gang

In RTL Boulevard werden vanavond exclusieve nieuwe beelden getoond van de nieuwe aflevering van Boer zoekt vrouw, die komende zondag te zien is. Opnieuw blijkt dat de gesprekken tijdens de logeerweek maar niet op gang komen.

Boer Geert
Bij boer Geert wordt er wél volop geflirt, maar enkele oud-deelnemers vinden dat het daar ook wel tijd wordt voor een serieuzer gesprek. Het doet oud-deelnemer Steffi vooral denken aan de taferelen op de middelbare school. Andere boeren mogen wel iets meer hun best doen, zoals Bastiaan, die bijna constant aan het werk is.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Nieuwe beelden <em>Boer zoekt vrouw</em>: gesprekken komen maar niet op gang In RTL Boulevard werden vanavond exclusieve nieuwe beelden getoond van de nieuwe aflevering van Boer zoekt vrouw, die komende zondag te zien is. Opnieuw blijkt dat de gesprekken tijdens de logeerweek maar niet op gang komen. Boer GeertBij boer Geert wordt er wél volop geflirt, maar enkele oud-deelnemers vinden dat het daar ook wel tijd wordt voor een serieuzer gesprek. Het doet oud-deelnemer Steffi vooral denken aan de taferelen op de middelbare school. Andere boeren mogen wel iets meer hun best doen, zoals Bastiaan, die bijna constant aan het werk is. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vera flirt er in Boer zoekt vrouw op los met Geert: "Leesbril is sexy bij een man" Bekijk deze video » Milou slaat terug naar Elise in Boer zoekt vrouw: "Denk je dat ik je wil vergiftigen?" Bekijk deze video »
BZV :
Nieuwe beelden Boer zoekt vrouw: gesprekken komen maar niet op gang

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe beelden Boer zoekt vrouw: gesprekken komen maar niet op gang of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV