Video: Max Verstappen en Alex Albon racen in een roadtrip naar Zandvoort

Video: Max Verstappen en Alex Albon racen in een roadtrip naar Zandvoort

Video: <em>Max Verstappen</em> en <em>Alex Albon</em> racen in een roadtrip naar Zandvoort Max Verstappen en Alex Albon zijn te zien in een video in aanloop naar de GP van Zandvoort. De afgelopen maanden zette Red Bull Racing Nederland op zijn kop door met de wagens door het Nederlandse landschap te scheuren. Al deze draaidagen zijn nu tot een uniek resultaat gekomen. Bekijk de hele video van Red Bull Racing hierboven. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op Instagram. Video: Formule 1 in Zandvoort gaat wellicht door zonder publiek Bekijk deze video » Vanavond bij Op1: Verzorger José Kok, Frank Evenblij, Jan Lammers en meer Bekijk deze video »
Sport :
Video: Max Verstappen en Alex Albon racen in een roadtrip naar Zandvoort

Max Verstappen en Alex Albon zijn te zien in een video in aanloop naar de GP van Zandvoort. De afgelopen maanden zette Red Bull Racing Nederland op zijn kop door met de wagens door het Nederlandse landschap te scheuren. Al deze draaidagen zijn nu tot een uniek resultaat gekomen.

Bekijk de hele video van Red Bull Racing hierboven.

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op Instagram.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Max Verstappen en Alex Albon racen in een roadtrip naar Zandvoort of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV