Op1: Tania Kross en Shirma Rouse zingen stuk uit Samen Een Koninkrijk

Op1: Tania Kross en Shirma Rouse zingen stuk uit Samen Een Koninkrijk

Jandino Asporaat presenteert zaterdagavond het programma Samen Een Koninkrijk, om geld op te halen voor de stille ramp in het Caribisch gebied, die wordt veroorzaakt door het coronavirus. Tania Kross en Shirma Rouse zingen alvast een stukje van een nummer dat zij zaterdag ten gehore zullen brengen, in een video van Op1 hieronder.

Samen Een Koninkrijk is zaterdag 9 mei om 20.35 uur te zien bij NPO 1. Daarna kun je de uitzending van Samen Een Koninkrijk terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Tania Kross en Shirma Rouse zingen stuk uit <em>Samen Een Koninkrijk</em> Jandino Asporaat presenteert zaterdagavond het programma Samen Een Koninkrijk, om geld op te halen voor de stille ramp in het Caribisch gebied, die wordt veroorzaakt door het coronavirus. Tania Kross en Shirma Rouse zingen alvast een stukje van een nummer dat zij zaterdag ten gehore zullen brengen, in een video van Op1 hieronder. Samen Een Koninkrijk is zaterdag 9 mei om 20.35 uur te zien bij NPO 1. Daarna kun je de uitzending van Samen Een Koninkrijk terugkijken bij Gids.tv. Video: Jandino Asporaat presenteert benefietshow Samen Een Koninkrijk op NPO 1 Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Tania Kross en Shirma Rouse zingen stuk uit Samen Een Koninkrijk


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Tania Kross en Shirma Rouse zingen stuk uit Samen Een Koninkrijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier