Zien: koning Willem-Alexander eindelijk weer bijgeknipt door de kapper

Zien: koning Willem-Alexander eindelijk weer bijgeknipt door de kapper

Zelfs voor koning Willem-Alexander werd geen uitzondering gemaakt: hij mocht de afgelopen anderhalve maand niet naar de kapper. Sinds deze week zijn de kapperszaken eindelijk weer geopend en dus werd ook de koning snel voorzien van een frisse coupe.

Evenementenkalender
Het belangrijkste gespreksonderwerp in RTL Boulevard is echter de lege kalender van koning Willem-Alexander, en de vraag wanneer die weer gevuld wordt. Ook de koning mag de komende maanden namelijk nauwelijks iets ondernemen. Ook bespreekt Marc van der Linden hoe Prinsjesdag er eventueel uit gaat zien.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Zien: <em>koning Willem-Alexander</em> eindelijk weer bijgeknipt door de kapper Zelfs voor koning Willem-Alexander werd geen uitzondering gemaakt: hij mocht de afgelopen anderhalve maand niet naar de kapper. Sinds deze week zijn de kapperszaken eindelijk weer geopend en dus werd ook de koning snel voorzien van een frisse coupe. EvenementenkalenderHet belangrijkste gespreksonderwerp in RTL Boulevard is echter de lege kalender van koning Willem-Alexander, en de vraag wanneer die weer gevuld wordt. Ook de koning mag de komende maanden namelijk nauwelijks iets ondernemen. Ook bespreekt Marc van der Linden hoe Prinsjesdag er eventueel uit gaat zien. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Zien: Toespraak koning Willem-Alexander tijdens Dodenherdenking 2020 Bekijk deze video » Marc van der Linden reageert op speech koning Willem-Alexander: 'Geschiedschrijving' Bekijk deze video »
Royals :
Zien: koning Willem-Alexander eindelijk weer bijgeknipt door de kapper

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: koning Willem-Alexander eindelijk weer bijgeknipt door de kapper of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV