Komiek en acteur Fred Willard op 86-jarige leeftijd overleden

Komiek en acteur Fred Willard op 86-jarige leeftijd overleden

Komiek en acteur <em>Fred Willard</em> op 86-jarige leeftijd overleden De Amerikaanse acteur en komiek Fred Willard is op 86-jarige leeftijd overleden. Willard was onder andere te zien in Modern Family, The Bold and the Beautiful en Anchorman. CarrièreWillard zat meer dan vijftig jaar in het vak. Hij had vooral kleine maar opvallende rollen in comedy's. Bij Modern Family speelde hij Frank Dunphy, de gekke vader van Phil. Ondanks hij weinig hoofdrollen had, stal hij vaak de show met zijn eigen unieke manier. OverlijdenHet overlijden van Willard werd bekendgemaakt door zijn dochter Hope. Zij vertelde dat haar vader vrijdag vredig is overleden. In een statement vertelde ze: "Hij bleef werken en maakte ons blij tot het einde. We houden heel veel van hem en zullen hem vooral altijd missen." ReactiesVeel celebrities reageren op het overlijden van de acteur en komiek. Bekijk ook Douwe Bob over de dood van zijn vader: ''Het was minder zwaar dan ik dacht'' Bekijk deze video » 31-jarige Oostenrijke prinses Maria Galitzine overleden aan aneurysma Bekijk deze video »
Nieuws :
Komiek en acteur Fred Willard op 86-jarige leeftijd overleden

De Amerikaanse acteur en komiek Fred Willard is op 86-jarige leeftijd overleden. Willard was onder andere te zien in Modern Family, The Bold and the Beautiful en Anchorman.

Carrière
Willard zat meer dan vijftig jaar in het vak. Hij had vooral kleine maar opvallende rollen in comedy's. Bij Modern Family speelde hij Frank Dunphy, de gekke vader van Phil. Ondanks hij weinig hoofdrollen had, stal hij vaak de show met zijn eigen unieke manier.

Overlijden
Het overlijden van Willard werd bekendgemaakt door zijn dochter Hope. Zij vertelde dat haar vader vrijdag vredig is overleden. In een statement vertelde ze: "Hij bleef werken en maakte ons blij tot het einde. We houden heel veel van hem en zullen hem vooral altijd missen."

Reacties
Veel celebrities reageren op het overlijden van de acteur en komiek.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Komiek en acteur Fred Willard op 86-jarige leeftijd overleden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier