Video: grote paniek bij bewoners Dodewaard door brand in kerncentrale

Video: grote paniek bij bewoners Dodewaard door brand in kerncentrale

Bij de voormalige kernenergiecentrale in Dodewaard is op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei, aan het eind van de ochtend een grote brand ontstaan. Vele hulpdiensten moesten uitrukken naar het vuur.

''Evacuatieadres al geregeld''
Gelukkig had de brandweer de brand in de voormalige kerncentrale volledig onder controle, maar veel delen in het gebouw zijn nog steeds radioactief geladen. Dit zorgde voor veel stress bij de bewoners. Hart van Nederland sprak met de omwonenden.

Video: grote paniek bij bewoners <em>Dodewaard</em> door brand in kerncentrale Bij de voormalige kernenergiecentrale in Dodewaard is op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei, aan het eind van de ochtend een grote brand ontstaan. Vele hulpdiensten moesten uitrukken naar het vuur. ''Evacuatieadres al geregeld''Gelukkig had de brandweer de brand in de voormalige kerncentrale volledig onder controle, maar veel delen in het gebouw zijn nog steeds radioactief geladen. Dit zorgde voor veel stress bij de bewoners. Hart van Nederland sprak met de omwonenden. Bekijk het hele item van Hart van Nederland in de video hierboven. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op Instagram. Drukte op Hemelvaartsdag: Strandgangers vertellen over de drukte Bekijk deze video » Zien: Brandweermannen blussen grote brand bij oude kerncentrale in Dodewaard Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: grote paniek bij bewoners Dodewaard door brand in kerncentrale

Bekijk het hele item van Hart van Nederland in de video hierboven. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op Instagram.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: grote paniek bij bewoners Dodewaard door brand in kerncentrale of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV