Video: Vechtsporters voeren actie om sportscholen weer te openen

Video: Vechtsporters voeren actie om sportscholen weer te openen

De sportscholen moeten in verband met de coronacrisis voorlopig de deuren nog gesloten houden. Maar voor veel ondernemers is dit een groot probleem. Daarom werd er vandaag in Den Haag actiegevoerd. “Wij proberen hier vandaag te laten zien door middel van demonstraties, een ludieke actie, dat er gekickbokst kan worden”, vertelt organisator Glen Huisman. “Dat vechtsporten gewoon mogelijk zijn.”

Bekijk beelden van Hart Van Nederland van de actie in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Vechtsporters</em> voeren actie om sportscholen weer te openen De sportscholen moeten in verband met de coronacrisis voorlopig de deuren nog gesloten houden. Maar voor veel ondernemers is dit een groot probleem. Daarom werd er vandaag in Den Haag actiegevoerd. “Wij proberen hier vandaag te laten zien door middel van demonstraties, een ludieke actie, dat er gekickbokst kan worden”, vertelt organisator Glen Huisman. “Dat vechtsporten gewoon mogelijk zijn.” Bekijk beelden van Hart Van Nederland van de actie in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Danny op straat #14: Danny Ghosen in gesprek met lockdown demonstranten Bekijk deze video » Stijn Warmenhoven roept in M op tot revolutie: "We moeten in opstand komen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Vechtsporters voeren actie om sportscholen weer te openen

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Vechtsporters voeren actie om sportscholen weer te openen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV