Kapper van Gordon heeft hilarische oplossing voor afstand houden (video)

Kapper van Gordon heeft hilarische oplossing voor afstand houden (video)

De kapperszaken in heel Nederland zijn inmiddels weer op volle toeren aan het draaien om alle klanten te helpen die anderhalve maand geen knipbeurt hebben gehad. Ook Gordon moet weer even bijgeknipt worden, maar hoe houdt zijn kapper zich aan de regels?

Hilarische oplossing
Rogier, zoals de kapper van Gordon heet, heeft een hilarische oplossing bedacht om toch anderhalve meter afstand tussen hem en zijn klanten te houden. De kapper heeft zijn tondeuse op een lange stok gemonteerd, waarmee hij vanaf een afstandje de klanten kan bijscheren. Of het veilig is, is maar de vraag...

Bekijk de beelden van Gordon hieronder.

Kapper van <em>Gordon</em> heeft hilarische oplossing voor afstand houden (video) De kapperszaken in heel Nederland zijn inmiddels weer op volle toeren aan het draaien om alle klanten te helpen die anderhalve maand geen knipbeurt hebben gehad. Ook Gordon moet weer even bijgeknipt worden, maar hoe houdt zijn kapper zich aan de regels? Hilarische oplossingRogier, zoals de kapper van Gordon heet, heeft een hilarische oplossing bedacht om toch anderhalve meter afstand tussen hem en zijn klanten te houden. De kapper heeft zijn tondeuse op een lange stok gemonteerd, waarmee hij vanaf een afstandje de klanten kan bijscheren. Of het veilig is, is maar de vraag... Bekijk de beelden van Gordon hieronder. Bekijk ook Vliegtripje Gordon gaat mis: "Klote. Ik hoop dat iedereen veilig is" Bekijk deze video » Shownieuws: Gordon over opening koffiebar: 'Ik heb dit zó gemist!' Bekijk deze video »
Entertainment :
Kapper van Gordon heeft hilarische oplossing voor afstand houden (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kapper van Gordon heeft hilarische oplossing voor afstand houden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV