Zien: president Jair Bolsonaro gaat tekeer: "Ze gaan mijn familie niet naaien!"

Zien: president Jair Bolsonaro gaat tekeer: "Ze gaan mijn familie niet naaien!"

De Braziliaanse president Jair Bolsonaro, die al meerdere keren is omschreven als "de tropische Donald Trump", heeft opnieuw het nieuws gehaald met een opmerkelijke tirade. Tijdens het kabinetsberaad schoot hij uit zijn slof: "Ik wacht niet tot ze mijn hele familie naaien!"

Te weinig politie-informatie
Eén van de klachten die Bolsonaro heeft over het systeem in Brazilië, is dat hij te weinig politie-informatie krijgt. Daar is de president helemaal klaar mee. Hij wil ingrijpen en zoekt naar mogelijkheden om dat te doen: "Als ik iemand niet kan vervangen, dan vervang ik zijn baas, en als ik zijn baas niet kan vervangen, dan vervang ik de minister."

Bekijk de beelden van Jair Bolsonaro hieronder.

Zien: president <em>Jair Bolsonaro</em> gaat tekeer: &quot;Ze gaan mijn familie niet naaien!&quot; De Braziliaanse president Jair Bolsonaro, die al meerdere keren is omschreven als "de tropische Donald Trump", heeft opnieuw het nieuws gehaald met een opmerkelijke tirade. Tijdens het kabinetsberaad schoot hij uit zijn slof: "Ik wacht niet tot ze mijn hele familie naaien!" Te weinig politie-informatieEén van de klachten die Bolsonaro heeft over het systeem in Brazilië, is dat hij te weinig politie-informatie krijgt. Daar is de president helemaal klaar mee. Hij wil ingrijpen en zoekt naar mogelijkheden om dat te doen: "Als ik iemand niet kan vervangen, dan vervang ik zijn baas, en als ik zijn baas niet kan vervangen, dan vervang ik de minister." Bekijk de beelden van Jair Bolsonaro hieronder. Bekijk ook Donald Trump slaat terug naar Barack Obama: "Hij was zeer incompetent" (video) Bekijk deze video » Zien: Donald Trump doet opnieuw bizarre uitspraak: "Veel coronapatiënten is een eer" Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: president Jair Bolsonaro gaat tekeer: "Ze gaan mijn familie niet naaien!"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: president Jair Bolsonaro gaat tekeer: "Ze gaan mijn familie niet naaien!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV